SkyscraperCity Forum banner

Bydgoszcz Photo Contest

3399 Views 29 Replies 13 Participants Last post by  kacper1000
Zapraszam do uczestnictwa w pierwszej edycji konkursu BYDGOSZCZ PHOTO CONTEST. Jest to dość nietypowa zabawa, gdyż autorzy przewidzieli nagrodęJ

Z A S A D Y:

1. Obowiązuje limit trzech zdjęć na osobę.

2. Każde zdjęcie postujemy w osobnym wątku.

3. Zdjęcia powinny dotyczyć jedynie miasta Bydgoszczy.

* Każdy wątek z ocenianym zdjęciem powienien zawierać poll skłądający się z 10 opcji: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Zalecane jest żeby poll był publiczny (w opcjach zaznaczamy "make votes public")

4. Aby przejść do finału, zdjęcie musi otrzymać co najmniej 10 głosów.

5. Zdjęcia oczywiście powinny być waszego autorstwa.

6. Mieszkańcy miasta Bydgoszczy nie mogą brać udziału w konkursie (Ewentualnie ich zdjęcia mogą stanowić inspirację, lecz nie zostaną nagrodzone).

7. Konkurs odbywa się w 2 turach - przez dwa tygodnie postujemy i oceniamy zdjęcia, a po dwóch tygodniach rozpoczyna się tygodniowy finał.

8. Przed nazwą zdjęcia wpisujemy: [BPC]. Tak by odróżnić fotki biorące udział w polskiej edycji UPC.

JAK ZAPOSTOWAĆ PRAWIDŁOWY POLL:

1. Gdy zakładacie nowy wątek, pod ramką z tekstem znajduje się okienko "Yes, post a poll with this thread", które należy zaznaczyć. Pod spodem jest okienko z liczbą opcji, w które wpisujemy 10.

2. Po kliknięciu w "Submit New Thread", pojawiają się opcje polla, wypełniamy je od 10 u góry do 1 u dołu.

3. Pod opcjami znajduje się okienko "make votes public", które należy zaznaczyć.

4. Klikamy w "Submit New Poll" i gotowe

NAGRODA:

1. Nagrodą za zwycięstwo jest książka pt. „Bydgoszcz piękna i romantyczna”.

2. Przewidziana jest również specjalna nagroda przyznawana przez jury.
See less See more
Status
Not open for further replies.
21 - 30 of 30 Posts
^^
Ale UPC zarządzam ja a nie Macieks i PB, poza tym można było wysłać PM. W sumie mi to nie przeszkadza, pod warunkiem że nie pomieszają się zdjęcia z obu konkursów...
No to przepraszamy :)
Jeśli ktoś zapomni dopisać [BPC], to będziesz to musiał ewentualnie zrobić za niego. Przepraszamy za dodatkową robotę ;)
Sądzę że powinna być określona min. liczba uczestników...bo jak będzie 1,2 czy 3 to nie ma co sobie głowy zawracać :)...powiedzmy niech będzie 7
Ja uważam, że to powinien być konkurs ogólnoświatowy. :D
:D Nie pchać się tak...
Hm, coś małe zainteresowanie ;) Może przedłużyć czas trwania konkursu? :D
Odpisując na zoncowy PM, gdybym miał to bym wrzucił ;)
A może przełożymy ten konkurs na okres (po)wakacyjny? Może wtedy więcej osób będzie miało ochotę/możliwość odwiedzić Bydgoszcz i pojawi się więcej fotek :)
Zonc, prosze daj mi tę książkę ! Błagam !
Coś widzę, że konkurs nie wypala, oj nie wypala. Może właśnie po wakacjach jak napisał Intense zgłosi się więcej osób...
21 - 30 of 30 Posts
Status
Not open for further replies.