SkyscraperCity Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Banned
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Posle raznih Pragova, Karlovih Vara, Sopota, Zakopana, Krakova , Gdanjska itd mislio sam da je vreme malo da se odmorimo od Istocne Evrope;)

Forumas Filip i ja smo iskoristili prelepo vreme ovog vikenda da uradimo jednu foto-turu Jorkvila, zasigurno jednog od najlepsih i najskupljih kvartova najveceg grada Kanade, Toronta. U buticima Jorkvila, koje inace posecuje najvece Holivudske zvezde kad god su u "Severnom Holivudu" (Toronto je drugi centar za snimanje filmova na ovom kontinetnu, odmah posle Los Andjelesa) , nema nista da se kupi sto je ispod 500$, a za najmanji stan u ovom kvartu morate izdvojiti barem milionce.

Iako ja licno ne volim ovakva snobovska mesta, Jorkvil je prvo mesto gde odem kad se malo uzelim Evrope, evropske duse i stila zivota.

Evo slika...

 

·
Registered
Joined
·
8,231 Posts
Odlične su vam slike Miloše & Filipe, hvala za thread.

Svaki put kad vidim slike iz Amerike, shvatim koliko je zapravo Evropa lepa i skladna. Pa čak i ovaj deo koji podseća na Evropu, vidi se da je Amerika. Još kad pomislim da sam jedno vreme imao nameru da emigriram u Kanadu. :nuts:
Hvala Bogu pa nisam. :banana:
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top