SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 27 Posts

·
Banned
Joined
·
20,774 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Nakon slicne teme prosle godine, predstavljam vam drugu od tri najpoznatije "bogataske" enklave Toronta :) Iskreno, motivacija za slikanje mi je vise bila vezana za jesenje boje ali eto, mozda se nekom vise svide lepe kuce;)

 

·
Registered
Joined
·
2,535 Posts

·
Banned
Joined
·
20,774 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Sad ulazimo u "centar" Forest Hill-a...da covek ne zna da se nalazi u srcu najveceg grada Kanade, pomislio bi da je ovo neki mali gradic u unutrasnjosti provincije Ontario .:nuts:

Zanimljivo je da se u ove dve ulicice nalazi skoro sve sto coveku moze da zatreba - prvo, tu su jedna pored druge smestene filijale svih 5-6 najvecih kanadskih banaka, zatim dva-tri restorana (mediteranske i japanske kuhinje, itd), dva mini-marketa, frizer, video klub, pekara, neizbezni Starbucks, itd...

 

·
Registered
Joined
·
1,386 Posts
Inace CS, jel ovo kvart grada gde je Karic imao neku "brvnaru"? Ako jos je nema.
jok. Karićev zamak je na Bridle Path-u.

previše je Forest Hill dostupan i neupadljiv za Kariće.:)
 

·
Aviation/Travel Nerd
Joined
·
10,039 Posts
jok. Karićev zamak je na Bridle Path-u.

previše je Forest Hill dostupan i neupadljiv za Kariće.:)
Meni se cini da je tako. Na Bridle pathu mozes da guzis u svojoj livadi i po bazenima. Tu je vec neupadljivost na nivou. Plus sto je to periferija sa dosta suma gde ima lisica, srna i ostale divljaci.
 

·
Registered
Joined
·
1,386 Posts
Bridle Path je ko saliven za Kariće... idealan kraj za nouveau riche. Krejzi je odradio reportažu..... komšije su na distanci, kućerine ogromne sa puno okućnice, sve maksimalno napucano. Forest Hill je praktično u centru grada, neće Karić da mu fukara gleda u dnevnu sobu s trotoara, a i kuće su nekako previše skladne u odnosu na kičaste zamkove na BP-u...

plus na Bridle Pathu nema ništa ispod $10 miliona, a ovde na Forest Hillu pretpostavljam da dosta toga možeš da ubodeš i za pet, možda čak i za $3-4 da se nađe pokoja udžerica.:) nije to dovoljno ekskluzivno za Bogoljuba i kompaniju.
 

·
Aviation/Travel Nerd
Joined
·
10,039 Posts
Volje ljudi BMW :) Inace gledao sam dosta ovakvih naselja dok sam bio u S.A.D. Sto znam, ima dosta finih kuca kao ove na slikama mada su sve nekako zbijene.

Sve zavisi koliko je komsiluk star. Ako je nesta iz 50s-60s-70s, tu se ima dosta zemlje za basticu gde mozes nabiti bazence i da uzivkas, mozda i neki gazebo.
Vecina novih kuca sto su tako zbivene, Razlog je onaj sto je gradio, platio je zemlju skupo i saniranje te je napucao sto vise kuca da napravi neku paru.
Onda postoji razlika u kupovini zemlje. Toronto historiski se dobro drzi sa najvecim Usa metropolama zbog cene zemljista. To je jedna cinjenica sto se nije desio ogroman pad cena za nekretnine.
 
1 - 20 of 27 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top