ma nema šanse. prvo, i sam si rekao da će Albanci spojiti Tiranu i Korču za jedno 26 godina. drugo, taj pravac nikako ne donosi uštedu na duljini puta. Solun - Salzburg bi bio kraći oko 300 km preko Beograda (odmah da ti kažem da sam izlaz iz Grčke stavio Ieropigi, a ne Ktismatu

); do Padove bi razlika bila manja (iako još uvijek u korist beogradskog pravca), ali put prema sjevernoj Italiji zaista nema nikakvog smisla preko ovih krajeva uz trajekte. granice su manje-više isto sranje - prosječnom kamionu albansku je neznatno veće sranje prelaziti nego makedonsku, hrvatska i srpska su ista stvar, Bosanci ne rade na Neumu neke probleme.
e sad ono glavno: kad je tko vidio zadnje grčki kamion u Hrvatskoj? ja mislim da sam ljetos vidio jednog zalutalog. pa nema tog boga koji će Grka natjerat da se jebe preko 4 ili 6 granica, raditi isto toliko provoza, plaćati terminale, ata karnete, čekati u redovima, a sve može obaviti bez ikakvih carinskih formalnosti koristeći trajekt unutar Schengena. s druge strane, Grci rade strašna sranja stranim kamionima na granicama, tako da je isto malen broj kamiona s vanschengenskim regama u Grčkoj. a Turcima put preko Bugarske nikad neće dobiti niti približnu konkurenciju.
e i moram se osvrnuti na ovaj fetiš - :lol: Kosovo je prosječnom Hrvatu poznato koliko i Madagaskar :lol: ovdje vlada općemišljenje da što je ta problematična pokrajina/država/"područje nepoznata statusa" dalje od nas, tim bolje!
Dalje, JJ pravac nije nešto po potencijalu zbog trajekata, ali jadransko-egejski bi mogao biti, jer spoj od autoceste koju Grci zovu Via Egnatia (mada ne prati baš njenu rutu) prema Kastoriji, a koji je pred završetkom i dalje za Tiranu (koji nije ni u planu Albanaca nažalost) skraćuje put za zapad (sjevernu Italiju, Francusku, Švicarsku, pa čak i JZ Njemačku).