Sardinija nema autoceste, jedina talijanska regija, ali ima superstrade koje su u dosta dobrom stanju. Isu od juga do sjevera i onda se račva jedna prema Sassariju a druga prema Olbiji. Glavni grad Cagliari ima super izvedene obilaznice tj. gradske autoceste.
Vožnja je bila visokorizična jer sam vozio i slikao i frend isto na suvozačevom mjestu, i tako cijelim putem a cure su se iza derale na nas. Mislim da bi se trebalo donjeti zakon kao i za upotrebu mobitela. Zabranjeno fotografirati dok voziš
Cesta Cagliari - Oristano SS131
Malo običnih cesta
lokalna cesta
I za kraj malo krajolika ...
Inače idealno mjesto za godišnji, cijene povoljne, plaže na jugu su fantastične, priroda očuvana, arhitektura u skladu s prirodom, more uz naše definitivno najljepše u Europi, jedino je sjever jako skup i razvikan.
Vožnja je bila visokorizična jer sam vozio i slikao i frend isto na suvozačevom mjestu, i tako cijelim putem a cure su se iza derale na nas. Mislim da bi se trebalo donjeti zakon kao i za upotrebu mobitela. Zabranjeno fotografirati dok voziš
Cesta Cagliari - Oristano SS131

Malo običnih cesta

lokalna cesta

I za kraj malo krajolika ...

Inače idealno mjesto za godišnji, cijene povoljne, plaže na jugu su fantastične, priroda očuvana, arhitektura u skladu s prirodom, more uz naše definitivno najljepše u Europi, jedino je sjever jako skup i razvikan.