SkyscraperCity Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Meni su najveća fora sjevernokorejske ceste i autoceste, neke imaju i po 10 trakova, a moraš se namučiti da na njima pronađeš vozilo. Pogledajte na GE, nevjerovatno. Da je barem Tito, umjesto da je ladio jaja, u svojoj diktaturi tako izgradio ceste kao ovaj korejski luđak, sada ne bi imali ove probleme.:lol:
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Čekaj da Zagreb dobije sjevernu tangentu. Ak su Čehi mogli ovak nekaj napraviti, a to sigurno nije Prag iz svoga proračuna, već njihova država, onda je sramota kak naša Država nikaj za glavni grad ne mari. Ne vidim razloga zašto Država ne bi financirala sjevernu tangentu da zaokruži zagrebačku obilaznicu, Zagreb to sam ne bi mogao isfinancirati još 100 godina, a ima i milijun prioritetnijih projekata. Glavno da se povlače ideje o novoj obilaznici, a još niti postojeća nije zaokružena.
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Al iza sljemena je ravnica, mi hoćemo tunele i vijadukte! Ne bute vi ni prvi ni zadnji kaj buju imali cestu v dvorištu. Kakav bi to lepi prizor bil, vijadukti kak izranjaju iz šume iznad grada. I još tunel, trebamo nadmašiti onoga bosanskoga tunela od 6,5 km kaj ga planiraju raditi na trasi wc5.
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Dakle u jednoj sirotinjskoj državi Austriji uređuju se ovakve ceste:

Eto. To je trotračna 2+1 brza cesta (S) Naizmjence u dužini od po 2-3 kilometara malo je dvotračna u jednom , malo u drugom smjeru...
Pod naplatom je!

Ovako je preuređena prije nekoliko godina, riječ je o dionici od Stockerau prema Jihlavi na glavnom(najkraćem) međ. pravcu Wien - Praha. Po slobodnoj procjeni riječ je o prometu sigurno preko 20000 vozila dnevno.
To samo Austrijanci kao pripadnici superiorne rase žele pokazati što misle o Slavenima. Zato su namjerno napravili lošu cestu. Pod naplatom je zbog prirode sustava naplate vinjetama. Da izravno naplaćuju dionicu, ne bi je stavili pod naplatu. Kad bi Hrvatska uvela vinjete, vjerovatno bi i kozji putevi bili pod naplatom, jer kad se vinjete jednom uvedu, sve ostalo je samo stvar jednostavne administrativne odluke.
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Naplatničar na autocesti je najbesmislenije radno mjesto u povijesti čovječanstva. Nek tim ljudima rađe poklone novac koji sada zarađuju nego što ih jebu u mozak i sve nas s tim pizdarijama. Ili nek postave naplatne kućice na svaki kilometar autoceste i tako zaposle svih 350 tisuća nezaposlenih.
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Cesta jos nije ni otvorena a vec su isarani svi natpisi na cirilici koji su bili na dohvat ruke?
Tako treba. :applause: Više je netolerancije u prezentaciji te ćirilice nego u šaranju iste. Narodu ne treba jer ionako svi znaju latinicu, ćirilica je nažalost postala samo alat kojim političari taj isti narod jebu u mozak i stvaraju podjele. Ažurniji su u pisanju nepotrebnih pizdarija nego u izdavanju matičnoga broja. I onda neka netko kaže da se tu brine o nečijim pravima, a ne o pukom inatu i svađanju različitih narodnosti države.
 

· Sarkimetal Death
Joined
·
44,774 Posts
Pa gospodarski je Hrvatska mala maca prema njima, tako da bas i ne kontam ovo
To je više mentalni problem. I naši grade bic staze, al ih uvijek nekako zaseru. Recimo izgradili su bic staze čitavom dužinom goričke obilaznice i onda je prekinuli kod čvora s autocestom, iako ne bi bilo nikakav bitan financijski problem iskopati mali podvožnjak.

Al ok, vidim da ni Poljaci nemaju sve savršeno, stavili su onu jednostruku ogradu između dva kolnika koja je jadna i ne može zaustaviti jače vozilo. Čak i mi po novome stavljamo dvostruke ograde.
 
1 - 19 of 19 Posts
Top