Hoće li se ovo petvoriti u dretvu o talijanskim cestama?:lol:Još malo Italije[/IMG]
Sviđa mi se jako Sardinija. Tamo je pravi Mediteran:cheers:
Hoće li se ovo petvoriti u dretvu o talijanskim cestama?:lol:Još malo Italije[/IMG]
a kad nam je najbliža, pa ekipa ima brdo fotki.Hoće li se ovo petvoriti u dretvu o talijanskim cestama?:lol:
Sviđa mi se jako Sardinija. Tamo je pravi Mediteran:cheers:
Da se nisi malo zeznuo?:nuts:I dalje autostrada dei fiori prema Genovi. oko 200 tunela
![]()
.
Misliš na Sopraelevatu, ili "vazdignutu" što bi rekli braća Srbi?:lol:I obilaznica Genove-izgleda preludo, a petlje su im na vijaduktima i stupovima od 50ak metara i više.
Ludnica. :nuts:Vožnja zna, pogotovo u sezoni, trajati satima, od Sorenta do Amalfija i po tri - četiri sata.
Hoće, hoće Talijani. Ništa me ne čudi.:lol:Kad je u autu suvozać vidio da fotografiram, uzeo je i on u ruke svoj aparat. :lol::lol:
Kad smo već kod talijanskih cesta, najnevjerojatnija je ona j e d n a j e d i n a cesta što vodi kroz rivjeru Amalfi, uska krivudava, urezana u stijenu ili malo "proširena" na konzole.
:nuts:
Cijena - prava sitnica:big dig u Bostonu je super gradska autocesta. riješili su savršeno promet...a veliki dio autoceste ide ispod grada.