119 Posts
^^dzięki za info ale już było wałkowane pozdro
kurna! gdzieś tam w Peru zrobili jeszcze wyższy pomnik o meterPS.
Proponuję żeby CC2800 został u nas na stałe. Byłby to taki "pomnik upamiętniający przebudowę Stadionu Śląskiego".
Świebodzin ma pomnik Chrystusa, my mielibyśmy Demaga :lol:
A jakby go jeszcze trochę podwyższyć to będzie idealny drogowskaz "Gdzie jest stadion"
no to jubilat!zapuściłem update'a galerii, jeżeli kogoś źle podpisałem (a ostatnio mi się to zdarza) to dajcie znać
http://stadionslaski.com.pl/fotorelacje/
PS. 300 fotorelacji "pękło"![]()
PS. 300 fotorelacji "pękło"![]()
wp.pl(...)Działacze Ruchu nie przystali również na propozycję, aby w meczu rozegranym przy Cichej to drużyna "Kolejorza" była gospodarzem.
- Nie przystaliśmy na propozycję Lecha ze względu na dobro drużyny i komfort pracy szkoleniowej. Nie chcieliśmy grać czterech meczów z rzędu na wiosnę na wyjeździe. Poza tym na wiosnę być może mecze Ruchu będą rozgrywane na Stadionie Śląskim w Chorzowie - powiedziała Wirtualnej Polsce Donata Chruściel, rzecznik prasowy "Niebieskich".
Pięknie i za to uwielbiam Śląsk i cały GOP, chyba wszyscy wiedzą co mam na myśliZmiana tematu.
Mieliśmy już Estadio z Góry Siewierskiej oraz z Góry Buczyna w Rogoźniku.
Dziś pora na dwa kolejne fantastyczne ujęcia z daleka
Hałda Skalny w Łaziskach:
![]()
Sosnowiec Zagórze:
![]()
Oczywiście że do podnoszenia nie tylko krokodylki są potrzebne. Niestety z tej budowy niewiele jest informacji na jakim etapie jest choćby montaż wieszaków i innych elementów łączących liny. Najwyżej w procentach podadzą raz na jakiś czas jakie jest zaawansowanie budowy.moze od poniedzialku sie zacznie narescie big lift co myslicie ?
z tego co widac na kamerce tylko 2 krokodylki brakuja ze lewej na dole i po prawej na gorze. albo musza jeszcze jakies inne prace zrobic obprocz krokodyli ?
No nie dają nic, bo Wojewoda nie ma z tym nic wspólnego. Stadion Śląski (użytkownik obiektu) też właściwie nie jest stroną w sprawie. Co najwyżej mogą zadzwonić do Marszałka (reprezentanta właściciela obiektu i inwestora) i spytać co słychać na budowie...Skargi do Wojewody na kompletną dezinformację też nic nie dają :lol: Gorzej niż za PRLu :lol:
Ale niech budują, to najważniejsze :cheers: