SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 61 Posts

·
Registered
Joined
·
3,024 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Predstavljamo vam potpuno nov koncept stambenog naselja u gradu Banja Luci. Gradimo ga sa jasnom vizijom i ciljem da postane poseban i po mnogo čemu jedinstven dio našeg grada.
Naselje će biti jedinstveno kako po kvalitetu zbog svog stepena opremljenosti i kvaliteta opreme koja se ugrađuje, funkcionalnosti , gdje je svaki kvadrat stana posebno isplaniran , modernom dizajnu, tako i po lokaciji gdje se nalazi.

Ova lokacija je udaljena na oko 2 km od samog centra grada i jedinstvena je po tome sto iako je u blizini kapitalnih objekata, ona je oaza za sebe. Drvoredi i zelene površine krase i krasiće ovo posebno naselje kao rijetko koje u gradu.

UNIVERZITETSKI GRAD
Univerzitet u Banjoj Luci koji je vodeća visokoškolska obrazovna institucija u Republici Srpskoj i drugi po veličini univerzitet u Bosni i Hercegovini nalazi se u neposrednoj blizini stambeno poslovnog kompleksa CITY BLOCK.

TURISTIČKO ZABAVNI KOMPLEKS ADA
Na sredini Vrbasa nalazi se se najveći turističko ugostiteljski zabavni park u Banjaluci a od CITY BLOK kompleksa je udaljen 200m.

DELTA PLANET
Najveći šoping-mol u Bosni i Hercegovini u okviru kojeg će se naći svjetski poznati brendovi i koji će u svom sastavu imati i najveći bioskop na ovim prostorima udaljen je na oko 600m od CITY BLOCK kompleksa.

GRADSKI OLIMPIJSKI BAZEN
Udaljenost gradskog olimpijskog bazena na oko 200m pruža budućim stanovnicima kompleksa CITY BLOCK mogućnost rekreacije na vrhunskom nivou u najsavremenijim uslovima.

PLANIRANA OSNOVNA ŠKOLA
U planu je izgradnja osnovne škole na oko 150m udaljenosti od CITY BLOCK kompleksa.
Kada se uzme u obzir da će u sklopu CITY BLOCK kompleksa biti hipermarket već od 2018.godine, ambulanta, vrtić, sportska i dječija igrališta, te tržni centar, ovu lokaciju kotira u sam vrh najatraktivnijih lokacija u Banja Luci.
http://www.hidrokop.com/index.php/sr/city-block

 

·
Registered
Joined
·
3,024 Posts
Discussion Starter · #8 ·
STANJE NA GRADILIŠTU - CITY BLOCK - MAJ 2018

Poštovani kupci, sadašnji i budući, želimo da vas obavjestimo da su počeli radovi na izgradnji stambenog objekta „A“ u stambeno poslovnom kompleksu „CITY BLOCK“.

Shodno planu i dinamici radova izvršeni su sledeći radovi :

• skidanje sloja humusa te njegovo deponovanje na privremenu lokaciju

• iskolčenje objekta

• radovi na širokom otkopu građevinske jame

• finaliziranje iskopa i nasipanje tamponskog sloja uz potrebnu mehaničku stabilizaciju nasipa, do zbijenosti predvidjene projektom

• podložni beton

• hidroizolacija

Predstavnici ovlaštenog instituta su izvršili kontrolu zbijenosti nasipa.

Doveden je privremeni priključak vode i struje za potrebe gradilišta.

Postojeće dotrajala ograda je uklonjena i u toku je postavljanje nove ograde koje označava granicu naselja.

Radovi u prezentacijskom salonu – „Showroom“-u se privode kraju i kancelarija ce biti operativna u drugoj polovini mjeseca juna.
 
1 - 20 of 61 Posts
Top