SkyscraperCity banner

641 - 659 of 659 Posts

·
Moderator
Joined
·
28,164 Posts
Discussion Starter #641
La convivència de l'estadi de l'Espanyol amb Cornellà, "més que notable" en la seva segona temporada

"Més que notable". Així valora l'intendent Marc Fornas, coordinador de seguretat dels Mossos encarregat de l'Espanyol, els resultats que han donat les tasques per garantir la convivència al barri de Riera de Cornellà durant la segona temporada de funcionament de l'estadi de Cornellà-El Prat. No ha estat fàcil. L'arribada de la instal·lació, en la lliga 2009-10, va causar protestes dels veïns. Fornas, responsable de l'ordre en l'esdeveniment esportiu més tens de Catalunya, els Barça-Espanyol, ha vist com aquesta temporada la situació ha millorat. "Podem estar satisfets", saluda Juan Aranda, de l'Associació de Veïns. Lamenta, però, que l'Estat no hagi enllestit la connexió de l'estadi amb l'A2.

http://www.3cat24.cat/noticia/12517...a-mes-que-notable-en-la-seva-segona-temporada
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
La convivència mes que notable?¿ des del primer dia n'estem farts!
Els qui van aprovar aquest projecte haurien d'estar a la presó.
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Primer de tot els terrenys son per equipaments per a la ciutat, i no se quin servei ens pot fer un estadi d'un equip que no es ni de la nostre ciutat... després ens construeixen el 4rt centre comerial de la ciutat... ens treuen un dels parcs mes grans que teniem i ens possen una plaça de ciment... i ara bé el pitjor, la construcció de no se quants mils d'habitatges en l'unica zona de la ciutat que no està urbanitzada, la part del riu llobregat, expropiant els últims pagesos de la ciutat... vergonyós!

No se si esteu al corrent, però, durant les negociassions de sobte el tienent d'alcalde de cornellà va passar a ser el viceprecident de l'espanyol... curiós...
Tot això s'hauria d'investigar.

El conflicte no el tenim amb els afissionats. Quan hi ha partit es col.lapça bastant la part baixa i tallant bastants carrers.Amb els mes radicals si que hi ha hagut problemes de convivència amb els paquistaniís i alguna pallissa a algú de la ciutat...

Però als ciutadants el que mes ens preocupa es que es pugui fer un projecte d'aquestes característiques i que no se'ns pregunti ni si el volem ni com el volem.... i a sobre de la forma que s'ha fet que aqui segur que hi han hagut uns quans que s'han omplert les butxaques... patètic.
 

·
Moderator
Joined
·
28,164 Posts
Discussion Starter #646
Acciona vende el centro comercial Splau! a Unibail-Rodamco por 185 millones

Acciona ha cerrado la venta del centro comercial Splau!, situado en Cornellá, con el grupo inmobiliario Unibail-Rodamco por un importe de 185 millones de euros, según informó hoy a la Comisión Nacional del Mercado de Valores.

La operación se enmarca en la estrategia de rotación de activos maduros de Acciona, con el objetivo de "maximizar su potencial de crecimiento y la rentabilidad del capital invertido".

En su año de vida, Splau! tiene alquilada el 87 % de su superficie bruta (55.100 metros cuadrados) y ha creado 2.000 empleos, superado los 123 millones de euros de facturación y contado con siete millones y medio de visitantes anuales.

http://www.expansion.com/2011/10/07...641a44913d8d5cbe8363a4900343ff9a&t=1317991623
 

·
Moderator
Joined
·
28,164 Posts
Discussion Starter #648
La dona d'Adelson volia enderrocar l'estadi de l'Espanyol

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha revelat en una entrevista a El món a Rac1 que "la dona d'Adelson no sabia que era l'estadi de l'Espanyol, i va dir "per què no el tiren a terra?". De cap de manera, li vaig dir jo! També em van dir, perquè no canviem l'aeroport de lloc. Amb el que ens ha costat tenir-lo! Ara només faltaria que l'haguéssim de canviar. Entra dins de la mentalitat de la gent amb qui vam negociar".

http://societat.e-noticies.cat/la-dona-dadelson-volia-enderrocar-lestadi-de-lespanyol-67694.html
 

·
Cervesa espacial
Joined
·
6,160 Posts
^^
 

·
Cervesa espacial
Joined
·
6,160 Posts
Ara ens queda clar que era del Barça :lol:
Però és que, a més a més, també van dir de moure de lloc l'aeroport!!!

#ambunparell

PD: Ara, que també et dic: oportunitat perduda per tenir el nostre propi "Kansai Int. Airport" LOL
 

·
OTaKu
Joined
·
1,131 Posts
Aixxxx com han timat aquesta empresa xinesa... no sé si sabran que és un equip trist que cada any aspira a no baixar a segona... maleïts. :D
 

·
Registered
Joined
·
3,540 Posts
Home, tampoc paguen tant, i si el comparem amb equips grans és molt poca cosa.

Però per un club com l'Espanyol està bé.
 

·
Alta Definición
Joined
·
727 Posts
Hi ha gent que encara diu allò de juguem a Sarrià, amb el canvi a l'estadi olímpic i desprès a Cornellà-El Prat, ara això...
 
641 - 659 of 659 Posts
Top