SkyscraperCity banner

1 - 20 of 2274 Posts

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Aeroportul International Craiova (LRCV)

Date tehnice:
Coordonate geografice: Lat:441905,32 N;Long: 0235318,72 E
Dimensiuni pista(lungimexlatime): 2500 x 45m
Suprafata: betonPCN PCN 27 R/A/W/T
Mijloace de navigatie: DVOR/DME 110.2 MHz (CH 39X),ILS CAT I 108,7 MHz
Balizaj :2.500 m x 45 m, cat I
Sistem luminos de apropiere:directia 27, cat I - 720 m

Site: http://www.aeroportcraiova.ro/
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #2
Investiţii de 20 de milioane de euro la Aeroportul Craiova


...CJ Dolj mai are un proiect ... de dezvoltare a Aeroportului din Craiova. Mai precis, un proiect care vizează zona pistei și a balizajului, în valoare de 20 de milioane de euro.
Sursa
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #4
^^Multumesc pentru sugestiile privind prima postare de pe thread. De fapt este mai mult munca ta. :cheers:
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #5
Aeroportul Craiova estimeaza afaceri de peste 5 milioane lei pentru 2012

Aeroportul Craiova are in plan pentru 2012 o cifra de afaceri de peste 5,1 milioane de lei, in crestere cu 20% fata de anul anterior, cand a raportat 4,2 milioane lei, si estimeaza un profit de circa 620.000 lei...

Directorul general al Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat ca investitiile prevazute pentru acest an sunt de circa 19,6 milioane de lei, suma care reprezinta extinderea salilor de plecari si sosiri, impartirea lor in schengen si non-schengen, precum si tranzitul dintre acestea. De asemenea, se va amenaja o sala de check-in si se va construi un nou turn de control P+5.

Aeroportul Craiova a terminat anul trecut cu afaceri de 4.265.357 milioane lei, transportand peste 31.000 de persoane. In prezent, are 51 de angajati si deserveste atat traficul de pasageri, cat si miscari aeronave in zona de Sud-Vest a Romaniei. [...]

Sursa
 

·
Registered
Joined
·
1,785 Posts
Conducerea CJ Dolj, în inspecţie pe şantierul de la Aeroportul Craiova
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, vineri seară, într-o vizită de lucru la Aeroportul din Craiova.

„Am venit într-o vizită de lucru la Aeroport însoțit de vicepreședintele Cristinel Iovan, de arhitectul-șef Radu Pappa, și, împreună cu conducerea aeroportului, constructorul și proiectantul, am trecut în revistă tot ce s-a făcut și ce mai trebuie realizat aici în perioada următoare. Remarc cu plăcere că se lucrează într-un ritm alert, constructorii organizând-se în două ture de lucru și observ că prinde contur tot ceea ce ne-am propus să facem la aeroport. Suntem foarte aproape să finalizăm o nouă etapă pe care ne-am propus-o la Aeroportul din Craiova, respectiv un terminal nou de sosiri-plecări, un turn de control. Suntem mulțumiți că lucrările pun în valoare gândirea pe care am avut-o în legătură cu investiția de aici, iar Aeroportul din Craiova arată din ce în ce mai bine. Pentru cei care vor vedea pentru prima dată acest aeroport sunt convins că vor observa impozanța turnului de control, ridicat pe cinci etaje, care se află și el în curs de finalizare. Ne apropiem de faza finală a investiției de la Aeroport. În cursul lunii noiembrie investiția va fi gata și ne apropiem de tăierea panglicii de inaugurare a aeroportului. A fost investiția de suflet a Consiliului Județean Dolj,iar în acest moment în care o vedem aproape conturată ne bucurăm foarte tare să constatăm ce s-a putut realiza cu bani puțini”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, vicepreședintele pe probleme tehnice al Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, apreciază că, odată cu modernizarea Aeroportului din Craiova, va crește și interesul investitorilor pentru a-și dezvolta afacerile în Dolj și regiunea Oltenia.

„Ne apropiem de finalizarea unei investiții de care s-a vorbit mult, dar cred că mai important este că acum putem vedea transpuse în fapte toate proiectele pe care ni le-am propus să le ducem la bun sfârșit la Aeroportul Internațional din Craiova. Timp de trei ani, prin eforturile autorității județene, s-au investit bani din bugetul Consiliului Județean Dolj în această investiție de la Aeroportul din Craiova. În acest moment avem o clădire de 10.000 metri pătrați, un turn de control ridicat pe cinci etaje, o clădire care corespunde în totalitate standardelor impuse de Uniunea Europeană în domeniul aviației civile. Inițiativa consiliului județean de a investi în acest aeroport va primi aprecierile doljenilor cu atât mai mult cu cât, în toți acești ani, nu am fost ajutați de niciunul dintre guvernele trecute. A trebuit să gestionăm singuri aceste lucrări de modernizare a Aeroportului, pentru care a trebuit să facem rost de bani. Ne este foarte drag că în câteva săptămâni acest aeroport va fi inaugurat. Sperăm că această investiție va duce la dezvoltarea întregii regiuni. Aeroportul este principala poartă de intrare a investitorilor în regiunea noastră, așa că fără această investiție a Consiliului Județean Dolj întreaga regiune ar fi avut de suferit. Orice investitor care vrea să se așeze într-un loc, dincolo de afacerea personală, se gândește și la modul în care să ajungă cât mai rapid în zona unde dorește să dezvolte o investiție. Acest aeroport va facilita legătura județului Dolj, a regiunii Oltenia cu alte regiuni din țară și din Uniunea Europeană, iar acest lucru ne va face mai bine cunoscuți. Ne dorim ca, odată finalizate aceste lucrări la Aeroportul din Craiova, să aducem noi curse aeriene care să-i ducă pe doljeni, pe olteni către destinațiile spre care vor să ajungă. Nu suntem departe de acest deziderat și, probabil, vom vedea în anii următori mult mai multe avioane pe Aeroportul din Craiova. Asta înseamnă dezvoltare locală și cred că acest lucru trebuie să stea la baza oricărui demers pe care o autoritate publică o face”, a declarat vicepreședintele CJ Dolj Cristinel Iovan.

Alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și vicepreședintele Cristinel Iovan la inspectarea șantierului de lucrări, deschis la Aeroportul din Craiova, au mai participat directorul aeroportului, Mircea Dumitru, proiectantul lucrării, Emilian Ștefârță, și reprezentanți ai firmei de construcție.images
 

·
Registered
Joined
·
1,785 Posts
Elicopter SMURD pentru Aeroportul Internaţional Craiova
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, anunță că Ministerul Sănătății a decis ca un elicopter pentru intervenții în situații de urgență să fie adus la Craiova, prin deschiderea unui nou punct de operare aeromedicală SMURD pe Aeroportul din Craiova.
Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, salută sprijinul pe care prim-ministrul Victor Ponta l-a oferit pentru ca elicopterul să fie adus la în baza aeromedicală SMURD de la Craiova, apreciind că este un semnal important prin care actualul Guvern al României demonstrează că susține Doljul și regiunea Oltenia. „Suntem foarte mulțumiți că acest elicopter va ajunge la noi, pentru că au fost mai multe localități la fel de importante care s-au «bătut» pentru această aeronavă SMURD. Alegerea Aeroportului din Craiova pentru a fi deschis acest punct de operare aeromedicală este, dacă vreți, și o recunoaștere a eforturilor pe care Consiliul Județean Dolj le-a făcut în ultimii ani pentru a moderniza și dezvolta aeroportul, fără de care nu cred că am fi primit elicopterul. Aeronava va opera pe întreaga zonă a regiunii Oltenia. Vom discuta cu primarii de mari localități să-și amenajeze undeva o zonă de heliport pentru ca acest elicopter, atunci când vine să preia câte o urgență dintr-o anumită zonă, să poată ateriza. Am profitat de vizita de lucru pe care am făcut-o vineri seară la Aeroportul din Craiova pentru a trece în revistă și locul pe care urmează să amplasăm hangarul care va deservi elicopterul SMURD. Deja ne-a sosit platforma mobilă cu ajutorul căreia va fi introdus în hangar aeronava. Trebuie precizat că vor fi amenajate și camere pentru piloții și personalul medical care vor deservi acest elicopter. Este un lucru deosebit care se întâmplă la Craiova și în toată regiunea Oltenia, deoarece cu ajutorul acestui elicopter vor fi salvate vieți ale unor oameni aflați în dificultate, care necesită o intervenție medicală de urgență. Toate cazurile grave vor fi beneficia de servicii medicale de urgență în timp real, indiferent de locul în care se află. Acest elicopter pentru situații de urgență ajunge la noi cu sprijinul prim-ministrului Victor Ponta, căruia îi mulțumim pentru că face un gest pentru întreaga regiune a Olteniei de care se simte foarte apropiat. Sunt convins că va mai ajuta, atât cât poate, această regiune de care se simte foarte legat. Practic, este unul dintre cele mai importante gesturi pe care un Guvern al României îl face în ultimii mulți ani pentru această regiune uitată pe nedrept de cei care ne-au condus de la București. După șapte ani de opoziție, acum că am intrat la guvernare, sunt convins că multe dintre lucrurile pe care ni le-am fi dorit să le facem în toți acești ani vor fi duse la bun sfârșit cu sprijinul celor apropiați de noi din Guvernul României și în primul rând de premierul Victor Ponta”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Într-o adresă a subsecretarului de stat în Ministerul Sănătății, dr. Raed Arafat, transmisă Consiliului Județean Dolj și Aeroportului din Craiova, se arată: „Având în vedere acordul cadru de achiziție a 6 elicoptere echipate medical semnat între Ministerul Sănătății și Eurocopter Romania și derularea contractului subsecvent privind furnizarea a două din cele șase aeronave în anul 2012, intenționam deschiderea unui nou punct de operare aeromedicala S.M.U.R.D în Craiova. Prin dispunerea acestui punct de operare se urmărește acoperirea necesităților de intervenție în misiuni aeromedicale primare și secundare pentru zona de sud-vest a țării. În urma evaluării specialiștilor din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Administrației și Internelor, în calitate de operator aerian S.M.U.R.D, a posibilelor locuri de amplasare a viitorului punct de operare aeromedicala de la Craiova, cea mai buna variantă este dispunerea acestuia pe Aeroportul Craiova. (…) Pe aceasta cale doresc să vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat pentru executarea misiunilor aeromedicale S.M.U.R.D cu preluare a pacienților de pe Aeroportul Craiova”, se arată în adresa Ministerului Sănătății.
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #9
^^Numai vesti bune! Sa speram ca vom avea si de acum inainte din ce in ce mai multe si mai dese. :cheers:
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #11
Nu este asa usor sa atragi companii aviatice. Startul este greu. Aceste companii pun anumite conditii si noi se pare ca nu suntem suficient de versati in a negocia.

Aeroportul inca are nevoie de modernizari minimale, inclusiv asfaltarea pistei, statie de degivrare, alimentare cu combustibil, etc. Suntem totusi avantajati de faptul ca aeroportul are sub un milion pax, deci poate fi finantat din fonduri europene.

Trebuie pus accentul si pe activitatea cargo. Cel putin Ford si furnizorii din zona vor avea nevoie de asa ceva pentru asigurarea unor componente.

Mai este si problema calatorilor. Este adevarat ca Oltenia are potential mare si asta se vede dupa cati olteni folosesc aeroporturile din Bucuresti. Depasesc milionul. Dar multi sunt traditionalisti si se duc acolo. Nimeni nu are interesul sa piarda calatori (care inseamna bani multi) asa ca ne aflam intr-un cerc vicios care va fi dificil de rupt.

Asta se poate face pentru inceput prin intreprinderi industiale interesate, prin mediul universitar (aducerea de studenti in Craiova), etc. In clipa in care vom putea sa asiguram cateva curse catre directii de interes, o sa apara si deblocarea iar cresterea aeroportului va fi rapida.
 

·
Registered
Joined
·
1,105 Posts

·
Registered
Joined
·
1,785 Posts
Prioteasa: Wizz Air şi zboruri subvenţionate pe Aeroportul Craiova
Video
Preşedintele CJ Dolj a anunţat că Aeroportul Internaţional din Craiova, modernizat din fondurile CJ va fi inaugurat în curând, la pachet cu primirea unui nou operator aerian şi noi destinaţii pentru olteni.

“Lucrările de modernizarea de la Aeroportul din Craiova, în care CJ Dolj a investit foarte mult în ultimii ani sunt aproape de finalizare, atât în ceea ce priveşte noile terminale de plecări şi sosiri, precum şi noul turn de control. Vom inaugura aceste lucrări în perioada următoare. În ultimul timp am fost în contact cu mai multe companii de low-cost pe care doream să le atragem în Craiova. Suntem în faza unor discuţii mult mai aplicate cu cei de la Wizz Air, am avut în decursul timpului şi mai multe audituri la aeroport din partea acestei companii şi probabil că în perioada următoare vom şi semna cu ei un contract pentru a opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Craiova. Vom avea cu siguranţă mult mai multe destinaţii de zbor, spre locuri în care oltenii sunt prezenţi în număr mare, în Italia, Anglia sau Spania. Putem să vă anunţăm şi că am făcut demersurile necesare pe lângă Uniunea Europeană pentru a putea acorda subvenţii pentru anumite destinaţii care ne interesează, să suportăm o parte din taxele impuse companiei fără ca acest lucru să poată fi considerat ajutor de stat. Ultimele semnale pe care le avem de la Bruxelles arată că vom primi un răspund pozitiv”, a declarat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.
sursa:eek:ltenasul.ro
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #14 (Edited)
@Cosmin5 Timpul ca timpul, dar cati bani se pierd degeaba. O deplasare cu avionul inseamna, din Craiova, doua deplasari cu masina pana la Otopeni si inapoi. La plecare si la venire. Asta inseamna aproximativ 1000 de kilometri pentru care se consuma cca. 6o de litri de combustibil. Plus alte costuri. Asta inseamna cam 350 - 400 de lei. Adica 75 - 85 euro. Merita?

@zippo Exact ce spuneam. Companiile solicita anumite subventii si au dreptate. Pana se obisnuiesc calatorii cu aceste curse, compania aeriana poate avea pierderi. Este altceva pe un aeroport deja lansat unde se pot face reglaje la numarul de zboruri.
 

·
Coridor Rin-Dunare DN6
Joined
·
2,626 Posts
Discussion Starter #15 (Edited)
Oltenii zboară cu Wizz Air de la Craiova

Veste bună pentru oltenii care zboară cu avionul. După tatonări de ani buni, compania aeriană low-cost Wizz Air va opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Craiova către destinaţii din Spania, Italia, Anglia şi Germania. Informaţia a fost făcută publică de oficialii CJ Dolj şi confirmată pentru GdS chiar de reprezentanţii companiei Wizz Air.[...]

Surse demne de încredere au precizat pentru GdS că autorităţile judeţene au semnat deja contractul cu compania. La solicitarea GdS, reprezentanţii Wizz Air au confirmat indirect acest lucru. „Wizz Air confirmă faptul că discuţiile comerciale cu Aeroportul din Craiova au fost fructuoase, iar în curând vom face un anunţ cu detaliile referitoare la noi creşteri ale reţelei noastre low-fare din România“, a precizat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager al Wizz Air.
Sursa
 

·
Registered
Joined
·
1,785 Posts
Craiova are aeroport la standarde europene

Lucrările de modernizare a aeroportului din Craiova se apropie de final, investiţia de zece milioane de euro făcută de Consiliul Judeţean Dolj urmând să fie inaugurată la începutul lunii viitoare

La Aeroportul Craiova, lucrările de modernizare au intrat pe ultima sută de metri, iar în scurt timp acesta se va ridica la standardele UE. Aeroportul va putea solicita şi acreditare internaţională, iar Craiova va intra astfel în rândul oraşelor cu adevărat europene. „În câteva zile se încheie cele două etape de modernizare a Aeroportului Craiova, terminalul şi turnul de control. Urmează aducerea unui alt operator aerian şi mai rămâne reabilitarea infrastructurii de mişcare, care se va face pe un proiect cu fonduri europene. În maximum două săptămâni putem cere acreditarea de aeroport internaţional şi nu doar de trafic internaţional“, a precizat directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru.
Modernizările de la aeroport privesc atât parterul, cât şi etajul clădirii. La parter este amenajată o sală nouă de aşteptare pentru plecări Schengen, în locul celei vechi urmând să fie sala de control, dar va exista şi o zonă publică de intrări-ieşiri. La etaj va fi partea de alimentaţie publică. Aici, în afară de zona de plecări Schengen, se vor mai găsi spaţii comerciale, magazine de tip duty-paid, sală de fumători, zonă mama şi copilul şi grupuri sanitare. Noul turn de control, ridicat pe cinci etaje, este considerat şi el un punct de referinţă pentru aeroport. „Turnul arată cu mult mai bine şi este finalizat din punct de vedere al aeroportului, o dată cu etapa a doua de modernizare. Pentru funcţionalitate cred că va mai dura însă o lună, pentru că ea ţine de partenerii noştri de la Romatsa (Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - n.r.), pentru că ei fac dotarea“, a explicat Mircea Dumitru.
Acesta a menţionat că valoarea totală a investiţiei se ridică la zece milioane de euro, sumă considerată foarte mică în comparaţie cu alte lucrări similare din ţară. „Numai terminalul aeroportului din Cluj a costat în jur de 34 de milioane de euro“, a dat exemplu directorul Aeroportului Craiova. În cele zece milioane de euro s-au încadrat cele două etape de modernizare, turnul de control, remiza PSI, inelul de incendiu, bazinul de apă de 500.000 de litri, grupurile de rezervă, staţiile automate de pompe şi posturile de transformare pentru alimentare cu energie electrică.

„Această investiţie va duce la dezvoltarea întregii regiuni“

Banii au venit de la Consiliul Judeţean (CJ) Dolj, iar autorităţile judeţene se declară mulţumite de „ce s-a putut realiza cu bani puţini“ la Aeroportul Craiova. „Remarc cu plăcere că prinde contur tot ceea ce ne-am propus să facem la aeroport. Suntem foarte aproape să finalizăm o nouă etapă pe care ne-am propus-o, respectiv un terminal nou de sosiri-plecări, un turn de control. Suntem mulţumiţi că lucrările pun în valoare gândirea pe care am avut-o în legătură cu investiţia de aici, iar Aeroportul din Craiova arată din ce în ce mai bine. Investiţia va fi gata în cursul lunii noiembrie. A fost investiţia de suflet a Consiliului Județean Dolj, iar în acest moment în care o vedem aproape conturată ne bucurăm foarte tare să constatăm ce s-a putut realiza cu bani puțini“, a afirmat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.
Vicepreşedintele pe probleme tehnice al consiliului judeţean, Cristinel Iovan, susţine că, odată cu modernizarea aeroportului din Craiova, va creşte şi interesul investitorilor pentru a-şi dezvolta afacerile în Dolj şi regiunea Oltenia. „Ne apropiem de finalizarea unei investiţii de care s-a vorbit mult. Timp de trei ani, prin eforturile autorităţii judeţene, s-au investit bani din buget la Aeroportul din Craiova. În acest moment, avem o clădire de 10.000 de metri pătraţi, un turn de control ridicat pe cinci etaje, o clădire care corespunde în totalitate standardelor impuse de Uniunea Europeană în domeniul aviaţiei civile. Sperăm că această investiţie va duce la dezvoltarea întregii regiuni, pentru că aeroportul este principala poartă de intrare a investitorilor în Oltenia. El va facilita legătura judeţului Dolj, a regiunii Oltenia, cu alte regiuni din ţară şi din Uniunea Europeană, iar acest lucru ne va face mai bine cunoscuţi“, a spus şi Cristinel Iovan. „Mă bucur de felul în care arată acum aeroportul, parcă nici nu mai ţin minte cum era înainte, şi mă bucur pentru pasageri şi operatori“, a încheiat directorul Mircea Dumitru.


 

·
Registered
Joined
·
1,785 Posts
CJ Dolj semnează contractul cu Wizz Air
La această oră, la Consiliul Judeţean Dolj, are loc perfectarea documentaţiei pentru ca ce de la Wizz Air să înceapă zborurile de pe Aeroportul Internaţional Craiova.

De-a lungul timpului ne-am dorit să facem mai mult, ne-am adresat în această perioadă de timp foarte multor firme care să vină să opereze pe Aeroportul din Craiova. Am peste 15 de scrisori cărora le-am trimis scrisori. Suntem în acest moment fericit – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj

Conform declaraţiilor preşedintelui CJ Dolj, un bilet dus-întors Craiova-Italia va costa aprximativ 40 euro.

Discuţiile dintre Consiliul Judeţean Dolj, Aeroportul Internaţional Craiova şi compania Wizz Air au început încă de acum patru ani.

Folosim low-cost pentru a oferi taxe şi preţuri mici care aduc un trafic mai mare, serviciile sunt de foarte bună calitate, avem în vedere că lucrăm cu una dintre cele mai bune companii de întreţinere. Avem deja peste 3 milioane de pasageri, putem că suntem cea mai mare compania aeriană din România, având mai mulţi pasageri – Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air.

Vom avea şase aeroporturi în Craiova, acest trafic pe care îl creăm generează mai mult turism, mai multe locuri de muncă, la fiecare un milion de pasageri se crează 1.000 locuri de muncă. Vestea zilei este că Wizz Air va zbura de la Craiova la Milano (Bergamo), Începând cu luna mai, vom avea două curse pe săptămână, lunea şi vinerea, la un preţ pe cursă, dus, de 72 RON, cu taxele incluse. Am avut discuţii îndelungate în ultimii ani cu Aeroportul Internaţional Craiova – Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air.

Orice companie mare are şi un birou de monitorizare a presei, şi când vă spun că vă mulţumesc, spun că şi dumneavoastră aţi avut un rol important de aducere la Craiova a companiei Wizz Air. Astăzi s-a făcut cel mai important pas, de acum încolo ne zbatem să aducem şi alte rute, Londra, Bruxelles, Koln şi alte multe destinaţii – Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Internaţional Craiova

Vă anunţ cu mare satisfacţie că eu vreau să îmi cumpăr primul bilet – Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova a anunţat că biletele pentru primele curse vor putea fi achiziţionate începând de astăzi.

Odată ce numărul de pasageri va creşte, noi vom investi în acest Aeroport. Estimăm că o să avem 30.000 pasageri anual. – Cristinel Iovan, vicepreşedinte CJ Dolj.

În două-trei săptămâni, vom deschide oficial terminalul de sosire şi plecări – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj.
O veste buna , un articol de toata jena...
 

·
Registered
Joined
·
1,009 Posts
Mă bucur să aud că Wizz va zbura de la Craiova, e o veste foarte bună. Sunt convins că vor avea succes cu zborurile către Bergamo şi poate că în viitor numărul destinaţiilor va creşte.
 

·
Registered
Joined
·
1,105 Posts
Sincer ma asteptam la ceva mai mult. Au mai fost curse directe de la Craiova la Milano, tot directe, dar foarte scumpe de la Carpatair. Se pare ca va mai dura ceva pana sa renuntam la "naveta" pana in capitala. Ma asteptam la macar 3-4 destinatii de inceput. Nu stiu cum au facut pe celelalte aeroporturi, daca au inceput la fel de timid sau au introdus din prima mai multe destinatii. Oricum ar fi, este bine de inceput, desi ma asteptam sa vad, pe langa Milano, si Roma si Barcelona. Sunt convins ca destinatiile se vor inmulti cand vor vedea cat de solicitata va fi cursa spre BGY. Ne ramane decat sa le uram bun venit si la mai multe curse :cheers::cheers::cheers:
 

·
Registered
Joined
·
1,009 Posts
De la Bergamo ai foarte multe legături cu Ryanair, de multe ori la preţuri foarte avantajoase.

Ryanair flights from Bergamo - Orio al Serio Airport

Alghero, Alicante, Barcelona, Bari, Berlin-Schönefeld, Billund, Birmingham (UK) [begins 08 November 2012], Bratislava, Bremen, Brindisi, Brussels-Charleroi, Budapest, Cagliari, Dublin, Eindhoven, Fes, Fuerteventura, Groningen, Hahn, Kraków, Lamezia Terme, Lanzarote, Lappeenranta, Las Palmas de Gran Canaria, London-Stansted, Maastricht/Aachen, Madrid, Manchester, Marrakech, Moss, Nottingham/East Midlands, Palermo, Paris-Beauvais-Tillé, Paphos, Perugia [ends 27 October 2012], Pescara, Porto, Riga, Rome-Ciampino, Santander, Seville, Stockholm-Skavsta, Tallinn, Tangier, Tenerife-South, Thessaloniki, Trapani, Valencia, Vilnius, Warsaw-Modlin, Weeze, Wrocław, Zaragoza
Seasonal: Bristol, Brno, Chania, Constanta, Cork, Girona, Glasgow-Prestwick, Gothenburg-City, Ibiza, Kefalonia, Knock, Leeds/Bradford, Leipzig/Halle, Łódź, Lourdes, Málaga, Palma de Mallorca, Patras, Poznań, Sandefjord, Santiago de Compostela, Tampere, Volos
 
1 - 20 of 2274 Posts
Top