SkyscraperCity Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Svi koji su pogodili da se radi o Karlovim Varima....bravo:cheers:

Eto, nepunih sest meseci od kako sam prvi put gledao najnoviji u serijalu filmova o Džejmsu Bondu , obreo sam se u Karlovim Varima, inace popularne Ceske banje (50.000 stanovnika) nadomak Praga, koja je posluzila kao
lokacija za snimanje delova filma gde se radnja toboze odvija u kazinu "Rojal" u Crnoj Gori. Nema sta, veoma dobra reklama za Crnu Goru:D

Grad je presladak, pun je turista (mahom starijih) iz Rusije, Nemacke, Ukrajine i Izraela a sve vise i iz Srbije - u tkzv. Ruskoj crvki se samo srpski jezik cuje.

Od Praga do Karlovih Vara se putuje blizu 2 sata , ali to brzo prodje u veoma udobnim Neoplan "Starliner" autobusima:master: Takodje, prolazi se pored praskog aerodroma, koji je sa svojih ~12 miliona godisnjih putnika najprometniji u Istocnoj Evropi (bez Rusije)

 

· Registered
Joined
·
399 Posts
wow prekrasno.
ovo je do sad najljepse sa tvojih putovanja.
svidja mi se priroda, to sto je brdovit. Potpuno je renoviran, fasade prvenstveno. a i djeluje ziv, jer su pjesaci na svakom koraku.
prosto ne mogu da vjerujem da grad ima 50,000 st. djeluje mnogooooo veci.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top