Skyscraper City Forum banner
10221 - 10240 of 11182 Posts

·
Apostol Premiuma
Joined
·
2,181 Posts
Evo zasto je prekjucer samo jedna ralica cistila snijeg u GSu po ostalim cestama, dok je Lika ceste zaduzena za drzavne ceste.

''
Poštovani sugrađani,

zbog poteškoća u radu zimske službe jučer i danas održani su sastanci sa svim izvršiteljima usluga čišćenja snijega na području Grada Gospića, a to su Lika ceste d.o.o.

LUG obrt za građevinske radove i ASIĆ obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu.

Svjesni problema koji su nastali kod čišćenja snijega u određenim dijelovima grada posljednja dva dana, ovim putem ističemo kako je zbog kvara na mehanizaciji izvršitelja usluge čišćenja došlo do određenih poteškoća u održavanju prohodnosti gradskih prometnica.

Također su uočene i određene nepravilnosti tijekom same izvedbe radova te je na sastancima dogovoreno da će se nepravilnosti tijekom idućih intervencija ispraviti kako bi prometnice na vrijeme bile prohodne.

U ime Grada Gospića ali i u ime svih na sastanku nazočnih predstavnika izvršitelja usluga čišćenja snijega ispričavamo se građanima koji su u određenom trenutku imali poteškoća zbog navedenih propusta te zahvaljujemo na obavijestima i sugestijama.
'' :/
E sad nađi isto priopćenje unazad tipa mjesec dana u kojem ekipa kaže da je zimska služba u potpunosti spremna. A sad tu neke poteškoće u radu zimske službe. Jebu oni nas malo...
 

·
Registered
Joined
·
73 Posts
Virovitica-Suhopolje je izgrađena.
Suhopolje-Slatina - u tijeku izrada idejnog projekta
Slatina-Našice - ishođena SUO, ishođena lokacijska dozvola za dinicu Našice sjever (Lila/D53) - Našice istok (D2), završeno prethodno savjetovanje za glavni za ovu poddionicu, ostali dio dionice nije u planu
Našice-Čepin - ishođena SUO, natječaj za IDP+LD objavljen prije cca. godinu dana, poništen zbog korone, nije u planu ponovno raspisivanje, vjerojatno će isteći SUO i morat će se ponavljati postupak

Na stranu prema Koprivnici ništa nije ni započeto osim stare građevinsko-tehničke studije (Mislim da je za jedan dio Varaždin-Koprivnica odrađen SUO, ali je istekao)
 

·
Registered
Joined
·
2,956 Posts
Niti jedna.
Jer nitko nije ni imao gastro ponudu, osim montana sendviča.
Možda još nešto ima u Ribarskoj kući u Brodskom stupniku, ali ne izgleda primamljivo s ceste, da budem pristojan.

Realno, od Lipovca do Zagreba, jedino Crodux u Dragaliću liči na nešto i sad ove obnovljene INA pumpe između Kutine i Ivanja Reke. Ovo drugo je horor.

Slaven u Gradišci, pogotovo sad kad je industrijska zona izgrađena tik do njega, i nikad završeni hotel Marsonija bi u normalnim uvjetima radili nenormalno. Igrom slučaja znam ekipu koja je prije par godina željela pokrenuti priču oko Marsonije jug, ali kad su stavili na papir sve harače koje bi trebali plaćati, samo su se okrenuli.
 

·
Registered
Joined
·
2,027 Posts
Stvarno, u 40 godina koliko se vozim tim pravcem nisam nikad bio! Ribarskoj kući. Ima li tko iskustva od nedavno? Rizik ili riznica?
 

·
Registered
Joined
·
2,027 Posts
Na stranicama Integrala ima dosta novih slika mosta na Savi kod Gradiške.
 

·
moderaptor
Joined
·
6,149 Posts
^^
Pocetak radova 11.10.2019. ... prema ugovoru rok za zavrsetak 30 mjeseci (znaci 11.04.2022.) ... zavrsetak samog mosta nista ne znaci bez zavrsetka faze II brze ceste Okucani-granica BiH (znaci od mosta do cvora Novi Varos, 4,01km) ... javna nabava u tijeku, jos nije odabran izvodjac radova.
 

·
Registered
Joined
·
2,027 Posts
Ima još mostova tu za izgraditi ako se ne varam.. to neće biti gotovo do 2024. sve zajedno.
Hoće li raditi nešto na čvoru u sklopu projekta?
 
10221 - 10240 of 11182 Posts
Top