SkyscraperCity banner

3461 - 3462 of 3462 Posts

·
Registered
Joined
·
2,423 Posts
Cijenim optimizam, ali ga ne dijelim...

Jako dobro znam kako funkcionira RK Nexe. To je jedna odlična priča i nadam se da će potrajati još dosta dugo. Ali pričati bajke o tome kako će horde ljudi iz Vinkovaca ili Osijeka ići na utakmicu SEHA lige ili naše lige u Našice, to je stvarno pretjerano. Uvijek je bilo i biti će pojedinaca, najčešće igrača ili činovnika u klubovima iz spomenutih gradova koji potegnu na utakmicu u Našice, ali tu se radi o par auta ljudi, a ne o nekoliko stotina ili tisuća.

U Zagrebu je sve problem, samo ne parkirališna mjesta oko dvorana. Ima dovoljno parkinga i u Dubravi i u Sutinskim vrelima i kod Doma sportova i kod Arene. Ako ćemo o parkingu, jedini problem ima Kutija šibica, ali tu je ionako remiza pa problema i nema. Dvorane su prazne jer nema kvalitetnog sadržaja, to je glavni razlog.

I gdje si sad krenuo na FIBA-u i FIVB, tko će se to natjecati u tim sportovima u Našicama, danas ili u nekoj budućnosti?
Ne znam, možda Ergović proširi krug interesa, ali sumnjam.
 

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Postoji Košarkaški klub Našice i Ženski odbojkaški klub Našice. I nije to nikakav optimizam jer je to u cilju smanjivanje troškova gradnje i održavanja dvorane, kao i to da u slučaju ako primjerice RK Nexe zapadne u krizu (financije, navijači, samopouzdanje i sl.) ostali mu klubovi pomognu da se uzdignu i obrnuto. Uz tri kluba teško da će svi propasti, ako svi budu mukotrpno radili i ulagali kako treba. Ja sam, ipak, komercijalist.
 
3461 - 3462 of 3462 Posts
Top