SkyscraperCity Forum banner

Czechia & Slovakia, 2010

6345 Views 27 Replies 10 Participants Last post by  ejo
Bratislava | Brno | Praga :cheers:
1 - 20 of 28 Posts
Surely you forgot an ampersand there.:nuts:
^^ Nu am prea inteles :)
Ampersand(&), adica Czech & Slovakia. Dar mie imi place titlul :) Astept si pozele.
Ampersand(&), adica Czech & Slovakia. Dar mie imi place titlul :) Astept si pozele.
Aveam o banuiala, dar nu eram sigur :)

Vezi ca am editat primul post cu poze, urmand sa editez si al 2-lea post cand se termina de incarcat pozele :cheers:
Foarte faine pozele Bogdan! Mai vrem! :):cheers:
Pozele din Praga le voi posta ceva mai tarziu, am aproape 4 gb si sunt destul de ocupat zilele acestea. Cum reusesc sa le sortez cat de cat ... incep sa postez :cheers:
Foarte frumoase pozele:cheers: In 3 zile plec si eu intr-o excursie prin Austria si Cehia:cheers:
Superbă Bratislava. Îmi plac tare mult thread-urile despre Europa de Est, pentru că sunt lucruri relativ noi pentru mulţi. Mulţumesc pentru poze, aştept continuarea.
Vacanţă plăcută, panda80!
^^ Vacanta placuta! Asteptam poze :eek:kay:
nenea_hartia said:
Superbă Bratislava. Îmi plac tare mult thread-urile despre Europa de Est, pentru că sunt lucruri relativ noi pentru mulţi. Mulţumesc pentru poze, aştept continuarea.
Vacanţă plăcută, panda80!
Multumesc mult. Sigur or sa fie poze :banana:
Bai, mi-ai furat threadul. :lol: Si eu am fost acum 2 saptamani in Cehia+Slovacia, dar inca nu am avut timp de pus poze.

Felicitari pentru pozele postate pana acum :)
1 - 20 of 28 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.