SkyscraperCity Forum banner
1 - 18 of 18 Posts

·
Multipraktik
Joined
·
1,851 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Pa da pokušam da nešto izvučem :D Mada, posle Vračara i Micike prosto me blam :lol:

Prilikom odabira lokacije hostela vodio sam se politikom da što jednostavnije i brže stignem od aerodroma do hostela, a da ta lokacija bude dobro povezana sa ostatkom grada... Samim tim izbor je pao na okolinu stanice Zoologischer garten (molim da mi forumaši oproste greške u njemačkom - mrzi me da provjeravam da li se baš tako speluju nazivi :)) - sa aerodroma idu direkt bus linije X9 i 109 a sama stanica ZOO je jako dobro povezana sa ostatkom preko ubahn linije U2 i U9 kao i sbahn linija S5, S7 i S75 i još svašta nešto :)

Oprostio sam lokaciji što je ala Zelenjak u Beogradu :D

Fotka hostela


Prva meta mi je bio olimpijski stadion tj kompleks - čedo i ponos vođe naroda iz onog perioda - i dan danas izgleda monumentalno a mogu misliti tada ;)

Moj pokušaj panorame :lol:


Okolina - Ubahn stanica Olympia stadion


Naravno Marfi je radio pa sam poljubio zatvorena vrata :(


P.S. DA LI JE MOGUĆE DA FORUM NEMA AUTOMATSKI RESIZE!? :bash: Neka ih za sada fotke u punoj veličini bez img tagova dok ne uradim resize :doh:
 

·
Samo opušteno
Joined
·
4,699 Posts
Smanji te fotke :D

Kad završiš, "javiću" se ja sa 10-15 svojih fotki, ako ne zamijeraš :cheers:
 

·
Multipraktik
Joined
·
1,851 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Pogled na DDR Muzej - simpatična lokacija i jako dobro uređen muzej sa ogromnom gužvom - tu sam se defitivno osjetio jako matorim kada sam vidio unezverene poglede mlade DE i druge populacije na istočnu svakodnevnicu :lol:Nešto mi nedostaje na ovoj slici ... A da ... klime :D
 

·
Multipraktik
Joined
·
1,851 Posts
Discussion Starter · #17 ·
Pregledam po papirima preporuke, kad vidim Pijaca žandarma... Da ga *ebem bolje zvuči Gendarmenmarkt :D

Ne znam da li je od sunčanog vremena, ali pored Potsdama meni defitivno najgotivnija lokacija u Berlinu - prosto ima neku energiju koju ne umijem da objasnim... 

·
Multipraktik
Joined
·
1,851 Posts
Discussion Starter · #18 ·
I krećem lagano ka aerodromu....ovo je moja nesuđena pivnica :D ali prosto nisam imao kad.. A i računao sam - nema veze, bar na aerodromu ću popiti njemačko pivo... Ja tamo a oni toče danski Carlsberg :lol:


 
1 - 18 of 18 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top