SkyscraperCity Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Banned
Joined
·
2,272 Posts
Qyteti me i bukur me elegant ne kosove. Njeherit edhe Qyteti me i qete me me pak probleme ne kosove. Ka mundesi se ne kamenic nuk ka ndodh asnje konflikt apo vrasje qe nga pas lufta.

Gjithashtu njerze dhe familje shum shum te mira, shum te qet shum te edukuar shum te sjellshem. Poashtu edhe njerz shum puntore nje numer shum i madhe jetojn ne zvicerr, edhe ketu jan shembull i integrimit shum familje dhe njerz te rregullt edhe shumica kan puna te mira.,

Njesoj edhe Gjilani por kamenica edhe me e veqant.
 

·
Banned
Joined
·
4,435 Posts
Pajtohem se njerezit e Gollakut edhe Anamoraves jane ma te bute dhe ma mikprites se tjeret por me thane se Kamenica eshte qyteti ma i bukur dhe ma elegant ne Kosove eshte nje nivel i posaqem i budallakise.

Qyteze ma depresive se Kamenica ndoshta vec Shtimja mundet me qene. Krejt qendra e qytetit eshte nje rruge dy-trakeshe e ndertume ne shekullin e kalum dhe nuk ka asgje tjeter qe e karakterizon kete qyteze, as shesh, as park, as ndonje objekt te vecante, thjeshte, e viziton nje pasdite edhe e harron menjehere neser.

Kjo eshte per keqardhje sepse natyra ne keto troje eshte e jashtezakonshme. Kush i ka ra rruges Kamenice-Novo Berde ose Kamenica-Prapashtice e din per cka po flas.
 

·
Banned
Joined
·
2,272 Posts
Pun shijesh mua me pelqejn qytezat e vogla per me jetue. Neser me ma fale Hotel Grandin une nuk kisha mujte me jetue ne qender te Prishtines. Ose komplet fush-kosoven neser me ma fale me tapi me kusht qi me jetue aty. Per jet te jetes nuk e kisha pranue,.
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top