SkyscraperCity banner
1 - 20 of 47 Posts

·
Registered
Joined
·
125,507 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Дебар е град во западниот дел на Македонија.

Според пописот од 2002 год., во градот Дебар живееле 14 561 жител. 
1 - 20 of 47 Posts
Top