SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 68 Posts

·
Registered
Joined
·
133,494 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Делчево е град во источниот дел на Македонија сместен во котлината Пијанец во близина на границата со Бугарија. Според пописот од 2002 година, во градот Делчево живеат 14.280 жители 
1 - 20 of 68 Posts
Top