SkyscraperCity Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Your advertisement here?
Joined
·
6,962 Posts
Discussion Starter · #1 ·
De 2e serie, vervolg van deze ...

16. Ook in Den Haag kan je op sommige plekken genieten van dorpse rust...17. Dat bedoel ik nou...18. Mevrouw Balkenende wacht geduldig totdat haar zoon klaar is met werken...19. Het is gedaan met de rust. Een horde Japanners (of Chinezen?) maakt zich klaar om het Mauritshuis te bestormen.20. Het is druk op het plein hier21. Nieuwbouw waarvan het nog maar de vraag is of het is geslaagd...22. Doorkijkje tussen Babylon en Centraal richting de Fenetre23. De entree van de Malietoren24. Deze dus. Na de Hoftoren één van mijn favorieten in Den Haag25. De uitbreiding van het Paleis van Justitie26. Prinsenhof nadert zijn oplevering27. Een behoorlijke massa, toch vind ik het niet echt stedelijk aandoen...28. Haagse Poort, gezien vanuit een andere gemeente :D29. Doorkijkje richting Den Haag30. Centre Court31. Ook vanaf Laakhaven is de skyline goed te zien.Dat was het voor vandaag, reacties en kritiek worden (zoals altijd) zeer gewaardeerd!
 

·
arnhmember
Joined
·
1,490 Posts
Mooie foto's, mooier en interessanter dan je eerste serie van DH. 17, 19 en 31 zijn voor mij het leukst. Ik bemerk soms wel een soort plaatselijke wazigheid op je foto's (20, 27). Misschien dat het eventuele verkleinen dat bewerkstelligd. Complimenten verder, fijne platen!
 

·
Rick Bakker
Joined
·
5,341 Posts
Lol, ik zal nog maar ff wachten met mijn 'Den Haag' serie, Zoveel DH ineens,
Mooie serie Bob! (De eerste serie ook trouwens) Mijn favo's zijn 18, 24, 30 en 31
 

·
Stadtaffe
Joined
·
2,742 Posts
favo's: 17, 20, 24, 29

17: leuk die kromming in de weg, de gevels die smal worden en het groen over het plaatje heen. ik zou alleen nog het onderste stuk van de foto wegsnijden, daar staat niks interessants op; terugsnijden naar 2:3-verhouding.
20: mooi dat contrast tussen oud en nieuw, straatniveau erbij is goed, alle mooie gebouwen van het cluster staan er duidelijk op. hoftoren op zn mooist, en de ' twee tieten' (wat is eigenlijk de officiele naam :D) lijken op deze foto hoger dan dat ik ze ooit heb gezien. misschien dat die tak linksboven net niet over de hoftoren had moeten heenvallen
24: lekker statig, mooie toren inderdaad, deze toren heb ik in mijn serie misgelopen ;)
29: lekker urban, leuk doorkijkje. geinige compositie.

kortom: mooie serie!
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top