Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 28 Posts

·
Registered
Joined
·
1,948 Posts
Discussion Starter · #6 ·

Cybersecurity, Space en Circulaire economie, een greep uit het aanbod van Science Café Den Haag. Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek. Ook zin om in een avond ondergedompeld te worden in de wetenschap? Kom dan naar het eerst volgende Science Café Den Haag. NWO, TU Delft, Universiteit Leiden, Gemeente Den Haag, LDE, SG Delft en SG Leiden verzorgen samen een actueel programma met topsprekers.
 

·
Registered
Joined
·
1,948 Posts
Discussion Starter · #7 ·
258628007

In een nieuwe video laat het Ministerie van Defensie zien wat er bij komt kijken om als officier de leiding te nemen over een team van militairen. Normale zaken (zoals communiceren) worden ineens bijzonder in deze context, en je zet jezelf continu in voor vrede en veiligheid.
 

·
Registered
Joined
·
1,948 Posts
Discussion Starter · #18 ·
Can we develop concepts for Virtual Reality to immerse the visitor into the backgroundstories of young delinquents who commited high impact crimes to raise awareness for their motifs, so stronger prevention and policy can be formed? The lab Building a VR empathy machine found place during BorderSessions tech culture festival The Hague, 2018.
279563700
 

·
Registered
Joined
·
1,948 Posts
Discussion Starter · #19 ·
279990149

Op 13 juli heeft Benno Oderkerk, voorzitter PhotonicsNL in Den Haag de Nationale Agenda Fotonica overhandigd aan Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. Deze fotonica-agenda is mede op verzoek van het ministerie van EZK opgesteld door PhotonicsNL, Dutch Optics Centre van TNO en TU Delft en PhotonDelta. Samen met de agenda is ook het plan voor PhotonDelta, het publiek-private investerings- en onderzoeksprogramma rond fotonica, overhandigd. René Penning de Vries deed dit mede namens de provincies Noord-Brabant, Overijssel en Gelderland.
Bron:
https://www.hollandhightech.nl/nati...onica-te-versnellen-nationale-agenda-fotonica
 
1 - 20 of 28 Posts
Top