SkyscraperCity banner

1761 - 1780 of 1857 Posts

·
Registered
Resident Residence
Joined
·
942 Posts
^ Kunnen die 2 lichtmasten met lichtbakken die er staan met het oude gemeentelogo niet meegenomen worden in het ontwerp voor de overkapping, dan uiteraard met de huidige ooievaars o.i.d. erop die je ziet op de lichtmasten op de Turfmarkt en bewegwijzeringsborden.

Morgen gaan ze weer lekker aan de slag en dan kunnen ze bij de hoge toren nog ongeveer 3 bouwlagen realiseren en dan moet de nu laagste torenkraan weer verder klimmen.
De voornoemde kraan is eerder dan gedacht nu aan het klimmen.
 

·
Registered
Joined
·
426 Posts
De tekening belooft in ieder geval een groen plein met wat boompjes. Het lijkt er verder op dat het bestratingspatroon van de Turfmarkt ook hier zal worden uitgevoerd. Hopelijk wordt dat groen geen mos, maar echt kwalitatief groen. Er komen ook speeltoestellen met een kunstgrasveldje.

De torens zijn al aardig op weg, de één (17/32) net voorbij de helft en de ander (18/38) bijna op de helft.
 

·
Registered
Joined
·
1,219 Posts
Wat gaat de gevelafwerking langzaam bij dit project, ben er gisteren even langsgelopen en was verbaasd hoe weinig zichtbaars er is gebeurd in de afgelopen 3-4 weken.
 

·
Registered Abuser
Joined
·
5,431 Posts
Tsja, ik denk dat veel van de mensen die direct en indirect hieraan meewerken ook gewoon Kerst en Oud en Nieuw hebben gevierd.
 

·
Registered
Joined
·
2,837 Posts
Voorbereidingen voor de overkapping kunnen weldra starten;

Meldingen - Sloopmelding ingediend, Utrechtsebaan ongenummerd ter hoogte van de Prins Clauslaan (Grotiusplaats) te Den Haag

Algemene informatie
Het slopen van de armaturen, wings, flags en een fontein gelegen aan de Utrechtsebaan ongenummerd ter hoogte van de Prins Clauslaan (Grotiusplaats)
 
1761 - 1780 of 1857 Posts
Top