SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 2009 Posts

·
the double dude!
Joined
·
2,371 Posts
Discussion Starter · #1 ·
wAT ZOUDEN ZE HIER GAAN DOEN , WIE HEEFT ER NOG GOEDE IDEEEN ? DE GEMEENTE IS HIER HEEL WAT VAN PLAN , MAAR ER IS NOG NIETS CONCREET , IK ZOU HET ECHTER WEL WETEN , IN IEDER GEVAL EEN GROTE LANDMARK , EN EEN HANDVOL MOOIE TORENCOMPLEXEN ! EN VEEL LUXE HOTELS EN APPARTEMENTEN , IK DENK DAN MET NAME AAN VEEL PENTHOUSES , BEETJE MIAMI STYLE LIJKT MIJ WEL WAT !
 

·
the double dude!
Joined
·
2,371 Posts
Discussion Starter · #6 ·
elmo is een klein kut kindje ! met z'n brugklas opmerkingen en keezy is ook een volgescheten palingvel ! en nu naar bed jongens, en snel .
 

·
the double dude!
Joined
·
2,371 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Sorry oom jan ,is het nu zo erg als je een keer zo'n klein klote foutje maakt , je moet die knurften er maar eens op wijzen dat ze niet zo snel op zo'n caps lock foutje moeten reageren , het zijn toch gewoon kindjes dan , of niet soms!
 

·
Hoogvlieger
Joined
·
1,843 Posts
Het Norfolkterrein ligt aan de haven van Scheveningen. Norfolk heeft aangekondigd het terrein wegens ruimtegebrek in 2006 te gaan verlaten. Sinds die aankondiging is er een heftige discussie losgebarsten over wat er met het terrein moet gebeuren. De meest krankzinnige ideeën zijn de afgelopen maanden voorbij gekomen, maar echt serieuze plannen zijn er nog niet. Zo wil Carel Weeber er graag een soort van paleis neerzetten, waar de welstand niks over zou mogen zeggen. Pretparken, musea, luxe jachthavens, alles is genoemd.
 

·
NascorInArgillaWalacria
Joined
·
1,665 Posts
Scheveningen Haven (naast Norfolkterrein)

Nautisch Centrum Scheveningen

Locatie
Landhoofd C krijgt met het Nautisch Centrum een maritiem, toeristisch karakter. Het geheel moet bijdragen aan de in het Masterplan Scheveningen-Kuststrook geformuleerde wens de verblijfsduur van toeristen te verlengen. Het plan is opgesteld door Ontwikkelingscombinatie Nautisch Centrum. Daarin zitten drie partijen: projectontwikkelaar Malherbe de Juvigny Vastgoed, Meeuwisse MBP Beheer BV (namens het Hellingbedrijf) en Fortis Vastgoed Ontwikkeling.

Het plan omvat vier conceptonderdelen: een jachtwerf, een zeilcentrum, hotelappartementen en een parkeergarage. De ontwikkelingscombinatie heeft de werf aangekocht en zal deze ombouwen tot een jachtwerf voor met name sportzeilers, sportvissers en recreanten. De werf blijft ook werken voor de beroepsvaart, maar op beperkter schaal dan nu het geval is. Een belangrijk onderdeel van het plan voor de jachtclub is de uitbreiding van het aantal ligplaatsen.
Het zeilcentrum biedt ondermeer onderdak aan de Jachtclub, de zeilwedstrijdorganisatie, horeca en amusement, conferentieruimte, een Marine Eco Park en andere maritieme bedrijvigheid. Het appartementenhotel biedt kamers aan die groter zijn dan een normale hotelkamer en zijn voorzien van een keuken.

Status
Het college heeft op 27 mei 2003 ingestemd met de planontwikkeling voor een Nautisch Centrum op Landhoofd C in Scheveningen-Haven. Het college is van mening dat het planvoorstel van de Ontwikkelingscombinatie Nautisch centrum voldoende mogelijkheden biedt om tot een geslaagde invulling van deze markante plek te komen.

Planning
In 2004 zal de bouwvergunningsprocedure worden gevoerd. Via de stadskrant volgt informatie over de momenten waarop u op basis van de toepasselijke wettelijke regelingen (zoals de Woningwet) uw visie ten aanzien van deze ontwikkeling aan de gemeente kenbaar kan maken.
Het gaat om de linker "landtong" in de haven
 

·
Registered
Joined
·
10,599 Posts
MmmmmmmmmmmmMMMm dat ziet er wel netjes uit....der zullen vast snel rotterdammers komen om het aftekraken blahblahblah....maar het ziet er een beetje uit als scandinavie...ofzo iets.....mijn goedkeuring heeft het iniedergeval :)
 

·
My train goes everywhere!
Joined
·
2,792 Posts
Dat had best wat hoger/gedrufder gemogen...

Niet dat het slecht is... maar het is zonde van zo'n plek!
 
1 - 20 of 2009 Posts
Top