SkyscraperCity banner

521 - 527 of 527 Posts

·
Registered
Joined
·
8,546 Posts
Echt he welke lul laat nou een nieuwe keuken bouwen in een huurhuis?

Bewoners aan het woord met een koophuis. Die zullen toch als laatste aan de beurt zijn..?
Sterker nog die gaan HELEMAAL niet plat, zelfs panden met gemixt huur en koop gaan niet plat omdat brillemanskrullebol er geen geld voor over heeft om die woningen van 90k per stuk uit te kopen.
Die pvda gekkies zijn geobsedeerd met tweedracht en verdeling in de samenleving daarom creëren ze een hele wijk met 120 000 inwoners op die manier. Lekker nieuwbouw vlak naast champignontelende huur\koop blokken uit 1952.
 

·
Registered
Joined
·
2,086 Posts
In Morgenstond gaan 128 woningen aan de Melis Stokelaan en de Leggelostraat gesloopt worden om plaats te maken voor nieuwbouwwoningen. Volgens de woningcorporatie is er ook in de nieuwe situatie sprake van woningen met een lagere huurprijs, ze spreekt van 149 nieuwe sociale huurwoningen en minimaal 75 vrijesectorwoningen. 78 woningen aan de Coevordenstraat zullen worden gerenoveerd en verduurzaamd.

Den Haag FM » 128 woningen in Morgenstond gaan plaats maken voor nieuwbouw sociale huur en vrije sector
 

·
Registered
Joined
·
8,546 Posts
6000 euro verhuisvergoeding en een urgentieverklaring op woonnethaaglanden....ja als je in die vochtige schimmeltroep woont zullen ze daar graag weg willen.
 

·
Registered
Joined
·
8,546 Posts
Overigens zijn de pandjes aan de leggelostraat waar ondermeer caribbean* zit pas nog gerenoveerd met nieuwe puien dubbel glas etc. En nieuwe riool en straat /0

*Aanrader voor goedkope lekkere hap grote porties ook ;)
 
521 - 527 of 527 Posts
Top