SkyscraperCity Forum banner

Za drzewko

1 - 9 of 9 Posts
Trochę widać ;).
Znany motyw. Fajny, fajny. Ale samo zdjęcie nie podchodzi do mnie w kwestii kolorystycznej a do tego razi niedopieszczenie walącej się ściany.
Trochę widać ;).
Niestety, ale to w sumie widać, a jak juz sie raz zobaczy to widzi sie tylko to.
Znany motyw. Fajny, fajny. Ale samo zdjęcie nie podchodzi do mnie w kwestii kolorystycznej a do tego razi niedopieszczenie walącej się ściany.
Nie wiem,to z walaca sie sciana to byl mój wybor, bo mialem tez wersje wyprostowana. Jakoś lepiej mi ta wyglądała.
See less See more
^^
No gdyby nie te ściany to dałbym 10. Bardzo dobre technicznie, ładny motyw i chyba dobra godzina wykonania (pracowy explorer nie ma wtyczki do sprawdzenia exifu), bo jest ładna równowaga między oświetleniem budynku a światłością nieba.
Ale tak z ciekawości - ta trawa na dole, czy ona nie była solidnie wyciągana? Nie widać żadnych artefaktów, ale mam takie wrażenie, że pierwotnie była sporo ciemniejsza ;)
See less See more
Była wyciągana :) A w ogóle to to jest panoramka, widac po niebie. :) Więc i exifu chyba nie posiada. Ale pora faktycznie - trafiłem na fajną. :)

Następnym razem będę dawał wszystko proste :D
Była wyciągana :) A w ogóle to to jest panoramka, widac po niebie. :) Więc i exifu chyba nie posiada. Ale pora faktycznie - trafiłem na fajną. :)

Następnym razem będę dawał wszystko proste :D
Wygląda jakbyś tam stał wiele minut. Ile?
30 sekund każde zdjęcie. Zdjęć z 4 :) Wiele minut to to nie jest, ale kilka :)
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.