Pięknie dziękuje za zdjęcia.
Raczej mam nadzieję że ktoś sfoci resztę 17-ki i dlatego tytuł nieco na wyrostStrzala said:Dzieki za zdjęcia!Ja przymierzam sie do sfocenia DK 17 na odcinku Lublin-Wwa(moim zdaniem najciekawszy wraz z Lublin-Zamość ) ale ilekroć jade do stolicy to siedze za kierownicą :bash:
Tytuł thread'a moim zdaniem dałeś troche na wyrost (lepszy byłby "DK17 odcinek Bełżec-Zamość" ) sfociłeś tylko krótki odcinek 17nastki o niewielkim ruchu i boje się,że niektórzy po spojrzeniu na te zdjęcia znowu bedą kwestionować potrzebe budowy dróg na wschodzie :bash: No chyba,że dodasz reszte zdjęc od Zamościa do Wawy,wtedy bedzie elegancko :cheers:
Mylisz się. S17 na odcinku Wawa-Piaski ma powstać do 2013 roku(przynajmniej takie sa plany rządowe):Sławek said:Ludzie ludzie, jakie s-17?!?!?!
Przecież S17 ma powstać tylko jako wschodnia obwodnica Warszawy, potem ma iść po trasie obecnej DK17 5-10km i skończyć się przed Góraszką.
Następny odcinek to obwodnica Garwolina i trasa w Lublinie.
Jak widać nie.Sławek said:Ludzie ludzie, jakie s-17?!?!?!
Przecież S17 ma powstać tylko jako wschodnia obwodnica Warszawy, potem ma iść po trasie obecnej DK17 5-10km i skończyć się przed Góraszką.
Następny odcinek to obwodnica Garwolina i trasa w Lublinie.
Etap I planowany jest na początek budowy - rok 2008. Niedługo rusza wykup gruntów... Oby.. bardzo by się przydała ta obwodnicaSławek said:No tak, ale ja piszę o tym co ma REALNIE powstać. Plany, planami, a mówmy o tym co faktycznie będzie zbudowane w ciągu nabliższych 5-7 lat. O marzeniach i planach tych mocno odległych, po co dyskutować teraz?
Sławek said:No tak, ale ja piszę o tym co ma REALNIE powstać. Plany, planami, a mówmy o tym co faktycznie będzie zbudowane w ciągu nabliższych 5-7 lat. O marzeniach i planach tych mocno odległych, po co dyskutować teraz?