SkyscraperCity Forum banner

Dolphin Office Tower | SÖĞÜTÖZÜ | 18fl | Com

21347 Views 59 Replies 19 Participants Last post by  Influence
Geographic Location: Türkiye/Ankara
Start-Finis: 2012 -
Construction Area: 20.300 m2 m2
Employer: Dolphin Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Limited Şirketi

See less See more
6
1 - 20 of 60 Posts
Platin-Akgül-Medicana üçlüsü ile bir cluster olacak herhalde.
işte budur yakısır başkente ..umarım çogalır bu gibi projeler .
Şurada i-Tower'a benzemiş,
See less See more
Yaklaşık bir senedir temel atıyorlar değil mi? Durdu mu yoksa?
Göründüğü kadarı ile temel atılalı olmuş, bodrum katlar yükseliyor. Kazıklar, kazı vs. vakit almış olabilir. Gerçi senin dediğin gibi biraz yavaş gittiler gibi görünüyor.
bu proje 18 katlı
Yaklaşık bir senedir temel atıyorlar değil mi? Durdu mu yoksa?
Projenin yeraltında 15 katı varmış,
14'ü yapıyorlar şimdi :nuts:
See less See more
:eek2: Bir terslik var gibi gelmişti ama binayı ters yapacaklarını düşünmemiştim :lol:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25288827
Ben bu kadar ağır ilerleyen bir inşaat görmedim. Hala 3. kattalar yahu.
Ben nedenini öğrendim. Çimentoyu madende elle üretiyolar, katırlarla taşıyolarmış.
Ben sordum torunlarımız bittiğini görecekmiş öyle dediler :) Otokoç beş ay önce başladı adamlar bitirecek neredeyse.. bunlar iki sene önce temel attı temelden bir sene sonra render ortaya çıktı ve son bir yılda üç kat yükseldi..
Yavaş yapılıyo olmasının sebebini öğrendim. Şirketin ortakları Amerikalı bir firmaymış ve her şeyi çok dikkatli yapmak zorundalarmış. Her aşamada defalarca kontrol oluyormuş. 17 kere beton örneği çıkarılmış 17. sinde ucundan kabul etmişler. Merdivenler iki kere yapılmış, ilkini onaylamayıp yıktırmışlar.

Bu arada binanın mimarisinin ana teması bambular imiş.
See less See more
1 - 20 of 60 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.