SkyscraperCity banner

201 - 220 of 233 Posts

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
wegenenverkeer.be

Nog één bijkomende nacht werken op E313 richting Antwerpen tussen Ranst en Wommelgem

Gepubliceerd op 31/10/2017 - 13:19

Deze maand heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende vier weekends gewerkt aan het wegdek van de E313 richting Antwerpen tussen Ranst en de rotonde in Wommelgem. Door spoorvorming in het wegdek moest het asfalt er dringend vernieuwd worden. Omwille van slecht weer is er echter nog één strook niet kunnen gebeuren tijdens deze weekends. AWV zal daarom in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 november nog één nacht extra werken op de E313, net voor de rotonde in Wommelgem.


Net voor het op- en afrittencomplex van Wommelgem (nr. 18) moet de middelste rijstrook richting Antwerpen nog vernieuwd worden over een afstand van ongeveer 1 km. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken gebeurt dit in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 november. Vrijdagnacht moet het verkeer ter hoogte van de werfzone over één rijstrook passeren via de busbaan (vanaf 19u tot ten laatste 9u ’s ochtends). Zaterdag overdag wordt er niet gewerkt, maar blijft de middelste rijstrook nog afgesloten om het asfalt te laten koelen. Door gebruik te maken van de busbaan, zijn er dan wel drie rijstroken beschikbaar voor het verkeer. De afrit Wommelgem blijft steeds open.

Het Vlaams Verkeerscentrum en het Agentschap Wegen en Verkeer verwachten aanzienlijke hinder tijdens de werken. Verkeer van Hasselt naar Gent wordt aangeraden via Brussel te rijden.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
gva.be

Wegverzakking op E313: rijvak afgesloten

Vandaag om 10:22 door inke

Op de E313, ter hoogte van Wommelgem, zijn er verzakkingen in het wegdek gesignaleerd. Daardoor is het rechtse rijvak richting Antwerpen afgesloten.
Vermoedelijk ligt de koude aan de basis van de verzakking in de weg. Het Agentschap Wegen en Verkeer is ter plaatse voor de herstellingen aan het wegdek. De hinder kan wel nog een tijdje aanhouden.
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
wegenenverkeer.be

Twee nachten herstellingswerken op E313 aan rotonde Wommelgem

Gepubliceerd op 15/12/2017 - 10:57


Verkeer ’s nachts over één rijstrook
Gisteren werd er op de E313 richting Antwerpen schade vastgesteld aan het wegdek ter hoogte van de rotonde in Wommelgem. Het gaat niet om een wegverzakking, maar om vorstschade aan vier brugvoegen. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal dit weekend gedurende twee nachten dringende herstellingswerken uitvoeren, nadat het gisteren al even een noodingreep deed. In de loop van 2018 worden de voegen volledig vernieuwd. Tijdens de twee nachten moet het verkeer richting Antwerpen over één rijstrook rijden. AWV en het Vlaams Verkeerscentrum (VVC) verwachten dan ook ernstige hinder op de E313 in Wommelgem.

Schade aan brugvoegen
Boven de rotonde van de R11 in Wommelgem telt de E313 snelweg in elke rijrichting twee bruggen die de rotonde overspannen. In de rijrichting Antwerpen is er na het winterweer van de voorbije dagen schade opgetreden aan de voegen van beide bruggen. Gisteren heeft het AWV onmiddellijk een eerste noodingreep uitgevoerd om het verkeer zo snel mogelijk vlot te krijgen. Nu wordt het wegdek ter hoogte van de voegen voorlopig hersteld in afwachting van een duurzame vernieuwing in de loop van volgend jaar. Een structurele vernieuwing kan immers niet in koude en natte weersomstandigheden uitgevoerd worden.

Twee nachten over één rijstrook
De herstellingswerken duren twee nachten: van vrijdag 15 op zaterdag 16 december (van 21u tot 9u) en van zondag 17 op maandag 18 december (van 19u tot 5u). Tijdens beide nachten moet het verkeer richting Antwerpen ter hoogte van de rotonde over één rijstrook passeren. Gezien de locatie van de herstellingswerken, op één van de drukste stukken van de E313, verwachten AWV en het Vlaams Verkeerscentrum ernstige hinder voor het verkeer. Wie richting Antwerpen moet, houdt best rekening met oplopende wachttijden.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
gva.be

Voorstel om E313 te ondertunnelen: “Belangrijk dat we ons vanuit Wommelgem ook laten horen”

Vandaag om 03:00 door jaa

WOMMELGEM - Maurice Vonckx (Groen-Rood) legt de gemeenteraad morgen het voorstel voor om er bij de Vlaamse overheid gezamenlijk op aan te dringen de E313 te ondertunnelen vanaf de Ring, inclusief het rondpunt tot voorbij de brug over de autosnelweg ter hoogte van de Wijnegemsteenweg.


“De districtsraad van Deurne keurde in 2016 al een gelijkaardig advies goed. Maar de E313 stopt natuurlijk niet bij de grens met Wommelgem. Ook hier veroorzaken de auto’s en vrachtwagens lawaai en fijn stof”, aldus Vonckx.

Het ervaren raadslid van Groen-Rood ziet als bijkomend voordeel dat de brug van de Wijnegemsteenweg niet meer vernieuwd hoeft te worden omdat die voortaan gelijkgronds het tracé van de E313 kan kruisen, wanneer die in een tunnel loopt. “Ik besef dat zo’n voorstel iets voor de lange termijn zal zijn, maar het is belangrijk dat we ons vanuit Wommelgem ook laten horen.”

De kans dat het tot een ondergrondse snelweg zal komen, Wommelgemse motie of niet, lijkt eerder klein. Alleen al het Wommelgemse deel van de E313 is 3,3 km lang.​
 

·
Registered
Joined
·
5,430 Posts
Als de A102 er komt is het niet eens zo'n slecht voorstel.
 

·
Registered
Joined
·
12,375 Posts
Slechte voorstellen zijn het zeker niet, alleen onbetaalbare. Zeker als je alle ondertunnelingsvoorstellen moet realiseren. Want je kan niet enkele projecten realiseren en dan tegen andere steden zeggen 'neen, jij niet'.
 

·
Registered
Joined
·
5,430 Posts
Klopt, maar voor de aansluiting van de A102 moet het hele rondpunt toch omgewoeld worden, bovendien is de brug van de E313 over de Sterkxhoflei aan vervanging toe en moet de aansluiting van de E313 aan de ring ook aangepast worden. Lijkt mij een goed moment om de hele zooi te herzien.
 

·
Registered
Joined
·
8,244 Posts
Er zijn zeker goede argumenten om het stuk E313 in Deurne te ondertunnelen: dat ligt tussen een drukke woonwijk en het grootste park van Antwerpen.

Je zou zelfs kunnen stellen dat een ondertunneling op die locatie zinvoller is dan op sommige delen van de Antwerpse Ring.

Maar dat Wommelgemse raadslid wil dit stuk overkappen: dat is echt waanzin. Dan zou je zoals Klauw zegt elk stuk snelweg in Vlaanderen kunnen ondertunnelen (en dat vragen is vooral ervoor zorgen dat er uiteindelijk niets zal worden overkapt...)
 

·
Registered
Joined
·
5,430 Posts
Uitbreiding golfclub :D
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
wegenenverkeer.be

E313: Aanleg spitsstroken en renovatie wegdek tussen Beringen en Lummen

Gepubliceerd op 09/03/2018 - 16:25

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts investeert 18 miljoen euro in vlotter en veiliger verkeer op en rond het Klaverblad in Lummen. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal in de loop van de volgende maanden de eerste Limburgse spitsstroken aanleggen tussen de verkeerswisselaar en het op- en afrittencomplex 26 ‘Beringen’. Tegelijkertijd zal het ook een aantal in- en uitvoegstroken op de verkeerswisselaar zelf aanpassen. Met deze maatregelen wil de Vlaamse Overheid de doorstroming op en rond de verkeerswisselaar verbeteren en komt er een einde aan het lange wachten op een broodnodige verbetering die o.a. door de verschillende werkgeversorganisaties en heel wat andere weggebruikers gevraagd werd.


Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts: “Vlaanderen investeert hier 18 miljoen euro in vlotter en veiliger verkeer. De verkeerssituatie moet voelbaar verbeteren dankzij de aanleg van 2 spitsstroken en een aantal quick-wins, zoals hermarkeringen. Zo versterken we een belangrijk knooppunt van de Vlaamse wegen, want de verkeerswisselaar in Lummen is een draaischijf voor veel verkeer. We mikken op tijdswinst voor de weggebruikers én economische winst door minder file”.

In de loop van de volgende weken zullen het Agentschap Wegen en Verkeer en de aannemer een aantal voorbereidende werkzaamheden uitvoeren, zoals het plaatsen van funderingen voor nieuwe portieken en het maken van doorsteken in de middenberm. Deze werkzaamheden zullen weinig of geen hinder veroorzaken voor de weggebruikers. De eigenlijke herinrichting start op maandag 9 april en zal in 3 grote fases verlopen.

Fase 1
Vanaf maandag 9 april zal de aannemer eerst de in- en uitvoegstroken van en naar Antwerpen, Leuven en Hasselt verlengen en aanpassen zodat deze weefbewegingen in de toekomst vlotter en veiliger kunnen verlopen. Enkel aan de zijde van Genk zijn er tijdens dit project geen aanpassingen gepland omdat die al uitgevoerd zijn of nog zullen gebeuren in het kader van de verhoging van de kanaalbrug in Heusden-Zolder.
Tegelijkertijd zal de aannemer nog een aantal voorbereidende werken uitvoeren om de verkeershinder tijdens de volgende fases zo sterk mogelijk te beperken.

Omdat het Agentschap deze werkzaamheden ‘s nachts laat uitvoeren, zal het verkeer weinig of geen hinder ondervinden.

Fase 2
In mei start vervolgens de renovatie van de E313 richting Antwerpen. Ter hoogte van het op- en afrittencomplex 26 “Beringen” zal de aannemer over een lengte van 1.25 km de rijweg volledig opbreken en heraanleggen. Tegelijkertijd zal hij ook de spitsstrook en pechhavens aanleggen.

Gedurende deze fase kan het verkeer door middel van doorsteken in de middenberm in beide richtingen over 2 versmalde rijstroken blijven rijden. Op het complex “Beringen” wordt de afrit binnen de werkzone tijdens de volledige fase afgesloten. Deze weggebruikers zullen een omleiding kunnen volgen. De overige op- en afritten blijven open.

Fase 3
Aansluitend start de herinrichting van de E313 richting Luik tussen het op- en afrittencomplex en de verkeerswisselaar. Over een zone van ongeveer 3 km zal de aannemer de rijweg opbreken, verbreden en vernieuwen en tegelijkertijd de spitsstrook en pechhavens aanleggen. Gedurende deze fase zal de aannemer ook nog de uitvoegstroken van het verkeer komende van Leuven en Genk richting Antwerpen aanpassen.

Op de snelweg kan het verkeer in beide richtingen over versmalde rijstroken blijven rijden. Tijdens de volledige fase zal het agentschap op het complex “Beringen” de opricht richting Luik afsluiten en een omleiding voorzien. De overige op- en afritten blijven open. De aanpassingen van de uitvoegstroken op de verkeerswisselaar zullen ‘s nachts gebeuren en weinig of geen verkeershinder veroorzaken.

Einde werken
Als alles volgens plan verloopt, zouden de werkzaamheden eind augustus volledig klaar moeten zijn.

Vlaams minister Ben Weyts: “Waar een schup in de grond gaat, ontstaat een hoop aarde én een hoop hinder. Maar we beperken die hinder voor de weggebruikers wel sterk door de aanleg van de spitsstroken te combineren met de renovatie van een gedeelte van de E313. Bovendien faseren we de werken: ze worden in 3 delen én deels ‘s nachts uitgevoerd zodat het verkeer zo weinig mogelijk hinder ondervindt.”

Bijkomende informatie en nieuwsbrief
In de aanloop naar en tijdens de werkzaamheden zal het Agentschap Wegen en Verkeer opnieuw communiceren over de fasering en de bijhorende verkeershinder. Geïnteresseerden kunnen zich op de webpagina www.wegenenverkeer.be/E313SpitsstrokenLummen o.a. inschrijven op de nieuwsbrief en het grondplan bekijken.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
wegenenverkeer.be

E313, Spitsstroken Lummen - Beringen: Start werkzaamheden

Gepubliceerd op 04/04/2018 - 11:24

Maandag 9 april start het Agentschap Wegen en Verkeer op het Klaverblad in Lummen met de aanpassingen van een aantal in- en uitvoegstroken. Deze werkzaamheden kaderen in de aanleg van de spitsstroken tussen de verkeerswisselaar en het op- en afrittencomplex 26 ‘Beringen’ en het verbeteren van de doorstroming op en rond de wisselaar. Om de verkeershinder te beperken, verloopt dit project in 3 grote fases.


Fase 1
Maandag 9 april start de eerste fase met de aanpassingen op de verkeerswisselaar.
Voor het verkeer komende van Antwerpen, Leuven en Luik worden de in- en uitvoegstroken verlengd en in sommige gevallen verbreed. Dit gebeurt voornamelijk door het aanpassen van de markeringen. Het wegdek van de lus van Antwerpen richting Leuven en Genk wordt net voor de splitsing effectief verbreed. Ook de afslagstrook van Hasselt richting Genk zal licht aangepast worden.

Enkel aan de zijde van Genk gebeuren geen aanpassingen omdat die al gebeurd zijn of zullen gebeuren in het kader van de verhoging van de kanaalbrug.

Het agentschap laat deze werkzaamheden voornamelijk ‘s nachts uitvoeren zodat de verkeershinder beperkt blijft. De aannemer kan gedurende de nachtelijke werken tijdelijk de snelweg gedeeltelijk innemen, maar alle rijrichtingen op de verkeerswisselaar blijven gedurende deze volledige fase open voor de weggebruikers. Gezien deze werkzaamheden sterk weersafhankelijk zijn, is het niet mogelijk om de data concreet mee te delen.Fase 2 en 3 in een notendop
Vanaf 12 mei start de aannemer met de renovatie van de E313 richting Antwerpen ter hoogte van het complex ‘Beringen’ en de aanleg van de spitsstrook en pechhavens in deze rijrichting. Gedurende deze fase kan het verkeer op de E313 in beide richtingen over 2 versmalde rijstroken blijven rijden. De afrit van het complex ‘Beringen’ komende van het Klaverblad wordt gedurende deze fase afgesloten. Voor deze weggebruikers voorziet het agentschap een omleiding via complex 25a ‘Tessenderlo’ en de Industrieweg.

Eind juni start vervolgens de laatste fase waarin de aannemer de E313 richting Luik zal renoveren en de spitsstrook en pechhavens zal aanleggen. In deze fase wordt de oprit richting Luik op het complex ‘Beringen’ afgesloten. Voor wie in deze fase vanaf de Paalsesteenweg naar Leuven, Genk of Luik wil, voorziet het agentschap een omleiding via de Gestelstraat (N717) of de Kasteletsingel-Zuid (N72).

Eind augustus zouden de werkzaamheden klaar moeten zijn.

In de aanloop naar de volgende fases zal het agentschap opnieuw en uitgebreid over deze werken en omleidingen communiceren. Geïnteresseerden kunnen op de webpagina www.wegenenverkeer.be /E313SpitsstrokenLummen meer uitleg vinden of zich inschrijven op de digitale nieuwsbrief.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
http://trafiroutes.wallonie.be/trafiroutes/ficheactu/974/848_180405_-_E313A13_Juprelle-Liege.pdf


E313/A13 : Réhabilitation du revêtement
entre Juprelle et Liège

5 avril 2018

Le chantier de réhabilitation de l’autoroute E313/A13 entre Juprelle
(BK 104.5) et Liège (BK 111.3) débutera ce lundi 9 avril. Ce chantier
permettra d’assurer la réfection de la voirie sur un tronçon de 7 kilomètres
en direction de Liège. Il sera divisé en deux phases afin de limiter au
maximum l’impact sur la circulation. Le chantier devrait être terminé à la
mi-mai 2018, si les conditions météorologiques sont favorables.
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
wegenenverkeer.be

E313 - Spitsstroken Lummen - Beringen: Start fase 2

Gepubliceerd op 08/05/2018 - 14:10

Op zaterdag 12 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met de volgende fase van de aanleg van de spitsstroken tussen het Klaverblad in Lummen en het op- en afrittencomplex 26 ‘Beringen’. De aannemer zal in de loop van de volgende maanden op de E313 richting Antwerpen werken. Hij zal ter hoogte van het op- en afrittencomplex ‘Beringen’ de snelweg over een lengte van 1.25 km opbreken en heraanleggen. Tegelijkertijd zal hij ook de nieuwe spitsstrook en pechhavens aanleggen en het wegdek lokaal herstellen tussen het Klaverblad en het op- en afrittencomplex.


Gedurende deze fase kan het verkeer op de E313 door middel van doorsteken in de middenberm in beide richtingen over 2 versmalde rijstroken blijven rijden.

Om de verkeerssituatie op de E313 zo veilig mogelijk te houden voor de weggebruikers én voor de wegarbeiders, zal AWV de afrit 26 ‘Beringen’, komende uit Lummen, tijdens de volledige duur van de fase afsluiten (vanaf 12 mei, 20.00 uur tot eind juni). Alle andere op- en afritten blijven open.

AWV voorziet een omleiding via de calamiteitenroute over het op - en afrittencomplex 25a ‘Tessenderlo’ en de Industrieweg.

Om de omschakeling van de verkeerssituatie vlot te laten verlopen zal de aannemer vanaf vrijdag 11 mei een aantal voorbereidingen uitvoeren.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
gva.be

Werken op E313 richting Antwerpen bij rond punt Wommelgem: drie weekends hinder

Vandaag om 10:16 door dvd

WOMMELGEM - Het Agentschap Wegen en Verkeer kondigt drie weekends hinder aan op de E313 richting Antwerpen ter hoogte van het rond punt in Wommelgem. Daar moeten vier brugvoegen vernieuwd worden. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor files.


Op bruggen en viaducten bevinden zich doorgaans uitzettingsvoegen die de beweging van een brugconstructie opvangen en tegelijkertijd de waterdichtheid verzekeren. “Door de permanente verkeersbelasting zijn die voegen gevoelig voor slijtage”, zegt woordvoerder Jef Schoenmaekers van AWV. “De vernieuwing van de brugvoegen moet ook spoorvorming in het wegdek vermijden en het rijcomfort verbeteren.”

Om de hinder te beperken vinden de werken tijdens weekends plaats, maar de E313 in Wommelgem is ook in het weekend een drukke snelweg. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum houden weggebruikers er tijdens de werkzaamheden dus best rekening met file en vertraging, zeker overdag, zowel op zaterdag als op zondag.

Op de E313 zal het Agentschap Wegen en Verkeer vier brugvoegen vernieuwen ter hoogte van de rotonde in Wommelgem richting Antwerpen. De werken worden gespreid over drie weekends. Tijdens het eerste weekend wordt het asfalt tussen de twee bruggen over de rotonde vernieuwd. Tijdens de twee daaropvolgende weekends worden de brugvoegen zelf aangepakt.

In een eerste fase rijdt het verkeer richting Antwerpen van vrijdagavond 1 juni (20u) tot zaterdagavond 2 juni (22u) over twee versmalde rijstroken. In de nacht van zaterdag 2 juni (22u) op zondag 3 juni (08u) rijdt het verkeer over één rijstrook. Van zondag 3 juni (08u) tot maandagochtend 4 juni (05u) beschikt het verkeer over twee rijstroken.

Tijdens de tweede fase rijdt het verkeer richting Antwerpen van vrijdagavond 8 juni (20u) tot maandagochtend 11 juni (05u) continue over twee versmalde rijstroken.

Tijdens de derde fase rijdt het verkeer richting Antwerpen van vrijdagavond 15 juni (20u) tot maandagochtend 18 juni (05u) continue over twee versmalde rijstroken.

De op- en afritten van het complex Wommelgem (nr. 18) blijven tijdens de werken steeds open. Ter hoogte van de werfzone geldt er een snelheidsbeperking van 70 km/u. “Omdat het nieuwe materiaal in de voegen tijd nodig heeft om volledig uit te harden, zal er tijdens bepaalde periodes geen werfactiviteit te zien zijn”, geeft Schoenmaekers nog mee. Hij voegt er ook aan toe dat de werken weersgevoelig zijn en eventueel nog gewijzigd kunnen worden. “De meest recente informatie is steeds terug te vinden op onze website”.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
http://trafiroutes.wallonie.be/traf...ing_ecovoiturage_Bassenge_inauguration-CP.pdf

E313/A13 – Bassenge :
Inauguration du parking d’EcoVoiturage de Boirs

30 avril 2018


Le tout nouveau parking d’EcoVoiturage réalisé à Bassenge, à proximité de
l’accès 33 « Boirs » de l’autoroute E313/A13, a été inauguré ce matin par
le Ministre wallon des Travaux publics et de la Mobilité, Monsieur Carlo Di
Antonio, le Député provincial en charge des Infrastructures et de
l’Environnement, André Denis, le Bourgmestre de la Commune de
Bassenge, Josly Piette ainsi que par les représentants de la SOFICO, du
Service public de Wallonie et d’Intradel.
Avec ses 100 places destinées aux voitures – dont 4 PMR –, 9 places
motos et 3 emplacements destinés aux vélos, ce parking est désormais
accessible à tous ceux qui souhaitent covoiturer, offrant ainsi une nouvelle
alternative de mobilité en région liégeoise.​
 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts
http://wegenenverkeer.be/persberich...en-de-rijrichting-luik-vanaf-22-juni-tot-eind

E313, Spitsstroken Lummen - Beringen: Werken in de rijrichting Luik vanaf 22 juni tot eind augustus

Gepubliceerd op 19/06/2018 - 11:13

Op de E313 tussen het Klaverblad in Lummen en op- en afrittencomplex 26 ‘Beringen’ start op vrijdag 22 juni de laatste fase van de aanleg van spitsstroken. De werfzone verschuift dan naar de rijrichting Luik tot het einde van de zomervakantie. Verkeer op de snelweg kan in beide richtingen over twee versmalde rijstroken blijven rijden. Oprit 26 ‘Beringen’ richting Luik gaat dicht. In de richting van Antwerpen opent de afrit 26 ‘Beringen’ (Paalsesteenweg) dan weer.


Sinds begin april legt het Agentschap Wegen en Verkeer spitsstroken en pechhavens aan op de E313 tussen het Klaverblad in Lummen en het op- en afrittencomplex 26 ‘Beringen’. Met deze maatregelen wil de Vlaamse Overheid de doorstroming op en rond de verkeerswisselaar verbeteren.

Vanaf 22 juni verschuift de werfzone naar de rijstroken richting Luik, en dit tot het einde van de zomervakantie. De aannemer zal vanaf de oprit 26 Beringen richting Luik de rijweg over een zone van ongeveer 5 km vernieuwen en verbreden. Tegelijkertijd worden ook de nieuwe spitsstrook en pechhavens aangelegd.

Minderhinder maatregelen: zomerwerk, versmalde rijstroken en lokale omleidingen
Deze laatste fase wordt voorzien tijdens de zomervakantie om de impact op de doorstroming op de E313 te beperken. Het gaat immers om een langgerekte werfzone tussen het afrittencomplex 26 Beringen en het Klaverblad.

Het verkeer op de snelweg kan steeds in beide richtingen over twee versmalde rijstroken blijven rijden. Weggebruikers moeten op het einde van de werfzone, aan de verkeerswisselaar, wel rekening houden met verkorte in- en uitvoegstroken.

De oprit richting Luik op het complex ‘Beringen’ valt in de werfzone en wordt afgesloten vanaf zaterdag 23 juni om 20 uur. Voor wie vanaf de Paalsesteenweg naar Leuven, Genk of Hasselt wil, voorziet het agentschap een omleiding naar de E314 via de N717 (oprit 26 Lummen) of de N72 (oprit 28 Zolder).

In de richting van Antwerpen opent de afrit 26 ‘Beringen’ (Paalsesteenweg) dan weer vanaf vrijdag 22 juni middernacht.

 

·
Moderator
Joined
·
19,836 Posts

·
Registered
Joined
·
5,882 Posts
201 - 220 of 233 Posts
Top