SkyscraperCity Forum banner

Eindhoven: Effenaar

3266 16
Met alle hoogbouw geweld wordt de bouw van o.a. de Effenaar wel eens naar het tweede plan verwezen.

De Effenaar nadert reeds voltooiing. Volgens mij is het de bedoeling dat het in de zomer wordt opgeleverd zodat ie in Okteber zijn deuren kan openen.

Hieronder een paar foto's van de status:1 - 1 of 1 Posts
Effenaar richt zich op hele andere dingen dan grote namen, bands uit het verleden zoals Pearl Jam of Joy division werden pas na hun optredens in de FNR bekend bij een groter publiek. Op deze manier krijg je wel, naar mijn mening, verrassendere concerten. Artiesten die er nog echt plezier in hebben ipv standaard alle nummers opdreunen.

Rock zal altijd blijven bestaan maar Eindhoven profileert zich ook steeds meer als underground dance stad. De stad telt talloze underground groepen die feesten geven en af en toe ook een legaal podium nodig hebben, de effenaar bied deze en speelt zo een belangrijke rol in de Dance cultuur. Het is niet voor niets dat Eindhoven op het gebied van Electronische muziek een pioniers rol vervult. Dat gaat denk ik met de nieuwe FNR alleen maar beter worden denk ik.

Heeft iemand overigens de flyer gezien in de vorm van een doosje tonijn? Echt werelds, jammer dat de opening nog lang op zich gaat laten wachten.
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top