Интересно, че не карат поред. Първият етаж не е завършен, но вече слагат четвъртия. Вероятно в завода изкарват стъклата в определен отпимален за тях порядък, а не по етажи (при положение че всички прозорци са различни). Знам ли...
Интересно, че не карат поред. Първият етаж не е завършен, но вече слагат четвъртия. Вероятно в завода изкарват стъклата в определен отпимален за тях порядък, а не по етажи (при положение че всички прозорци са различни). Знам ли...
Не всички сп са без забележки и ги връщаме за преработка. Това не пречи да се продължи напред. А някои от отворите ще са парапетиИнтересно, че не карат поред. Първият етаж не е завършен, но вече слагат четвъртия. Вероятно в завода изкарват стъклата в определен отпимален за тях порядък, а не по етажи (при положение че всички прозорци са различни). Знам ли...
Прециза сме много недосетливи😁 но приемаме добри съвети. Ще направим сериал. Ще участваме за Оскар, каква сграда на годината. Целим се високо😉По-скоро от Алу кьоних щал,ако заснемат нещо за "Сграда на годината". За Прециз се съмнявам да се сетят за видео.