SkyscraperCity banner

681 - 700 of 881 Posts

·
Registered
Joined
·
179 Posts
Като гледам снимките, се вижда че не се слагат стъкла там където има някави вертикални колони. Предполагам че или има някава конструктивна особеност, или там има нешо различно от стъкла.
 

·
Registered
Joined
·
16,991 Posts
Това там ще са лоджии. Ще са разположени симетрично от двете страни на сградата:

Лоджии: Желаете да освежите мислите си и се нуждаете от свеж въздух, но имате само 10 свободни минути? Не е необходимо губите време. Елипс Център разполага с лоджии на всеки етаж - открито пространство само на няколко секунди разстояние от бюрото ви.
http://www.ellipsecenter.com/обновена-концепция/пространства-за-релакс.html

 

·
Registered
Joined
·
1,098 Posts
Това там ще са лоджии.
Хм... Това е противно на съвременните тенденции по фасадите на офиссгради, хотели и пр. да няма отварящи се прозорци, тераси и други места, откъдето изпушили офисработници да могат да правят балконинг в пристъп на депресия. Защото опитът е показал, че подобни неща никога не закъсняват.
 

·
Registered
Joined
·
1,422 Posts
Заключените балкони (каквито са на Камбаните и из Бизнес Парка) водят само до 1 - стотици хора на всеки 30-45 минути да ползват асансьор, за да излязат пред сградата за 1 цигара. Ама не е 1 , ами стоят по 10 минути, да не говорим за разходите за ток и амортизация. А и има фирми в които се следи кой колко работи - аз мога и цял ден да стоя на балкона, ама работата ми да е свършена, което ми се е случвало многократно. Това, че си пред лаптопа не означава , че си продуктивен ;)
 

·
levski forever
Joined
·
12,279 Posts
Нещо май дръпнаха ръчната последните 2 седмици. Сигурно нямат доставени прозорци.
 
681 - 700 of 881 Posts
Top