SkyscraperCity banner

701 - 720 of 881 Posts

·
Registered
Joined
·
2,544 Posts
С още 10 етажа нямаше да може да е килната :D
 
  • Like
Reactions: EEH

·
Хъш
Joined
·
213 Posts
  • Like
Reactions: giorev

·
Moderator
Joined
·
11,649 Posts

·
Registered
Joined
·
1,039 Posts

·
Registered
Joined
·
37,771 Posts
До къде стигна строителството на българската ПизаЕлипс Център е една от интересните и забележителни като идея и архитектура офис сгради в столицата.

Незавършената българска Пиза се строи усърдно през изминалата година, със строител Щрабаг и финансиране от Юробанк. Инсталирани са повече от 10 платформи, необходими за изпълнението на фасадата, която е с двукамерен троен стъклопакет с профили Шуко, монтирани са два от асансьорите, а на останалите четири предстои монтаж.

Вентилацията е със mini-VRV системи на Daikin, които позволяват разделяне по зони на етажа, включително едновременно отопление и охлаждане, според нуждите.

На всеки от етажите има по две или четири лоджии, а терасата на ресторанта ще е с изключително озеленяване. Работи се само с най-висок клас материали, като лобитата ще са с изключителна интериорна концепция.Офисните етажи са предвидени като open-space, с двоен под, окачени тавани, ups и др. Монтиран е резервният дизелов генератор, изпълнени са шинопроводите, окабеляванията, стълбищните клетки и голяма част от изолациите.Освен всички задължителни компоненти на съвременните клас А сгради, наемателите ще могат да се наслаждават на прекрасна 360°панорама над София от всички етажи.

Разположена на булевард „Цариградско шосе“, Елипс Център е с изключително удобно местоположение и обширен подземен паркинг на две нива, с места за 133 автомобила и 20 паркоместа за посетители на партерния етаж.С обновена концепция и системи, с внимателно планирано завършване, висока енергийна ефективност и с грижа за околността, Елипс е предпочитан избор сред големите и иновативни компании.

Фирмата инвеститор - Илпа Девелопмънт, споделя, че тяхната мисия е да доставя първокласни офисни пространства на международни и местни технологични и аутсорсинг компании, и да осигурят добри и гъвкави решения за стартъпи, в условията на максимален комфорт и сигурност.Главните корпоративни принципи са високата ангажираност на служителите, оперативнaта оптимизация и прецизността в изпълнението.

Основният обхват на дейност е развитието, инвестиции и управление, изграждане, отдаване под наем и продажба на офис, търговски и жилищни помещения, а водещият проект на компанията е Елипс Център.

https://profit.bg/imoti/do-kade-stigna-stroitelstvoto-na-balgarskata-piza-galeriya/
 
701 - 720 of 881 Posts
Top