8,196 Posts
:rofl:^^ :lol: Erci Folkart manzaralı ev bakmaya başlamış..![]()
:rofl:^^ :lol: Erci Folkart manzaralı ev bakmaya başlamış..![]()
:cheers:Temel için kazı çalışmalarının başladığını öğrendim. Ama elimde fotoğraf yok. Daha doğru bilgi için bir arkadaşımız fotoğraf çekip siteye eklerse seviniriz.
Benim siteden öğrenmiş olabilir.Onur Çakırcı @ wow
Quote:
Temel için kazı çalışmalarının başladığını öğrendim. Ama elimde fotoğraf yok. Daha doğru bilgi için bir arkadaşımız fotoğraf çekip siteye eklerse seviniriz.
kaynak?FLAŞ HABER: Folkart, ikiz kulelerin yüksekliğini "200m" olarak güncelledi!!!
Güneydeki kulede(Adliye tarafındaki) hiçbir çalışma yok. Ancak diğer kulenin zeminini kazıp toprak çıkartıyorlardı. Henüz temel atma aşamasına bile çok var, ama Mesut Sancak 3 yılda bitecek dedi. Bakalım ne olacak.Bugün dibinden geçtim maalesef temel memel bişey yok henüz arkadaşlar![]()
O işlem uzun süredir yapılıyodu zaten. yeni bişey olmamış yani.Güneydeki kulede(Adliye tarafındaki) hiçbir çalışma yok. Ancak diğer kulenin zeminini kazıp toprak çıkartıyorlardı. Henüz temel atma aşamasına bile çok var, ama Mesut Sancak 3 yılda bitecek dedi. Bakalım ne olacak.
Birkaç hafta önce 24 Şubat'ta yapılacak diye duymuştum.Beni endişelendiren şey projenin lansmanı hala yapılmadı. Şubat ortası deniyordu ama bakalım...