SkyscraperCity Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

· Registered
Joined
·
12,010 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Fiúk-lányok!

A napokban olyan PM-eket(private message,vagyis privát üzenet,ha így érthetőbb) küldtek néhány moderátornak/adminnak,majd pár napja átlagos felhasználóknak is,amik azt írják,hogy vírusos a géped,és látogass el egy oldalra (securitytool-2010.org/AMS - MEG NE NYISD!!!/DO NOT OPEN THIS LINK),ahol megfertőzik a gépedet. A levél azzal fenyeget,hogy ha nem mész,bannolnak. A levelet olyan user küldi (pl volt AdminModerators),akinek a neve eleve gyanús kell legyen.Ha bármilyen gyanús levelet kapsz,ne nyisd meg a linket ami benne van,a levelet küld tovább nekem,aztán töröld.
 

· Registered
Joined
·
12,010 Posts
Discussion Starter · #2 · (Edited)
Figyelem!

A Flickr megelégelte,hogy a fórumon sok képet használnak fel tőlük anélkül,hogy megjelölnék a forrást, így korábban a mai napon blokkolta a fórumot. Aztán később Jan(ék) megegyezésre jutottak velük,hogy milyen feltételekkel lehetnek a Flickr-en tárolt képek újra elérhetőek a fórumon.

A feltételekből jelenleg 2 "működőképes",a harmadik eddig úgy tűnik,nem érinti az átlag felhasználókat. Az első 2:

1, Az összes képnél pontos forrás megjelölése. Nem elég a "Flickr" és hasonlók.
EDIT:Így kell:
"Rawlee http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=56789963&postcount=2"
2, Az összes kép,ami ezen információ nélkül kerül postolásra,törölve lesz. Mármint innen.


Még mielőtt szóltok, tudjuk,hogy a Flickr furcsán értelmezi a saját szabályait (főleg a Creative Commons-ot),de ez van.
 

· Registered
Joined
·
12,010 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Az elmúlt napokban történt egy komolyabb "támadás" a fórum ellen. Popup ablakban kért jelszót egy "phising"-elő. Remélem, senki nem élt ezzel a lehetőséggel! Ha igen, vagyis furcsán viselkedik mostanában az accountja, jelezze AZONNAL! és váltson jelszót!
 

· Registered
Joined
·
12,010 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Figyelem!

Kedves Fórumozók!

Nemrég kaptunk egy komoly figyelmeztetést nem megfelelő tartalomról, konkrétan pornográf és szexuális témájú képekről.

Hogy sikerüljön rendbeszednünk a Fórumot, mindenkit szeretnénk arra kérni, hogy aktívan segítsetek átnézni a kevenc témáitok ilyen tartalmak iránt. Mivel többnyelvű közösség vagyunk, így egy google képkeresés ide nem illő kulcsszavakkal sokat segítene. A képtalálatokat se feledjétek! Ha bármilyen ide nem illőt találtok, használjátok a "report" gombot (piros "elakadás jelző"), vagy küldjetek egy üzit nekem vagy Jan-nak a problémás hozzászólás linkjével.

Nagyon köszönjük!


Tl,dr: Google bepipult mert itt-ott pornót talált az oldalon, és fenyegetőzik; ki kell pucolni a helyet, vagy balhé lesz.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top