Video hangi siteye yüklenmis bulunuyor?Siteye telefondan video nasıl yüklücem. Direkt yüklüyorum mp4 kabul etmiyor diyor.
Video hangi siteye yüklenmis bulunuyor?
Video sadece cep telefonunda ise foruma direkt olarak yüklenemez.
Video YouTube gibi bir sitede bulunmasi gerekiyor.
Evet yükleyemezsin cünkü videoyu yüklemek icin XenForo'da ona ait bir alt yapi (dügme) bulunmuyor.Videoyu kendim çektim telefondan. Youtube da degil. Şimdi ben yükleyemezmiyim Youtube da olmadıgı icin..
Buraya herkesin video yüklemesi demek sunucuların aşırı zorlanması ve yetmemesi demek. Sonuçta SSC bir Youtube kadar büyük bir server ağına sahip değil. Hem bandwidth hem de alan yetersiz kalır. Yapılabilir mi tabii ki yapılır ama sunucu maliyetleri çok artar. O yüzden saçma değil.Çok sacma.![]()
Sonuçta teknoloji çagındayız hersey gelişiyor. Burası da şehirlerin birbirlerini gösterdiği mimari, sehir bilgisi olan uluslararası bir site. Resim yüklemek ne kadar normalse video paylasmakta o kadar normal olmalı.Neden sacma oluyor?
Bu konuda düsündüklerini lütfen acikla
1-2 dakikalık kısa videolar paylasılabilir olmalı. Yukarı da da söylediğim gibi artık teknoloji çagındayız. Forumda herkes devamlı resim yüklemediği gibi video yükleyen de cok az olacaktır. Bazen videolar resimlerden daha iyi anlatım yapıyor.Buraya herkesin video yüklemesi demek sunucuların aşırı zorlanması ve yetmemesi demek. Sonuçta SSC bir Youtube kadar büyük bir server ağına sahip değil. Hem bandwidth hem de alan yetersiz kalır. Yapılabilir mi tabii ki yapılır ama sunucu maliyetleri çok artar. O yüzden saçma değil.
Az olacağını sanmıyorum. Ayrıca eklenen videolar sadece burada izlenmeyecek başka mecralarda da paylaşılacak ve çok daha fazla kişiye ulaşacak.Sonuçta teknoloji çagındayız hersey gelişiyor. Burası da şehirlerin birbirlerini gösterdiği mimari, sehir bilgisi olan uluslararası bir site. Resim yüklemek ne kadar normalse video paylasmakta o kadar normal olmalı.
1-2 dakikalık kısa videolar paylasılabilir olmalı. Yukarı da da söylediğim gibi artık teknoloji çagındayız. Forumda herkes devamlı resim yüklemediği gibi video yükleyen de cok az olacaktır. Bazen videolar resimlerden daha iyi anlatım yapıyor.