SkyscraperCity banner

81 - 100 of 139 Posts

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
^^
Ottoman grand architecture - NOT!
valla na kane lane Turqit si jetima ne Ballkan...
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
^^

pse shkruan serbisht "Skoplje"?
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Fotografia eshte bere pas pushtimit serb, ne ate kohe para WW2 Maqedonia nuk ka ekzistuar si republike por ka qene pjese e Serbise e njohur si Banovina e Jugut!
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Gjate pushtimit serb!
1230228

Nje dokument i vjeter (1956) nga Konsullata e Turqise ne Shkup per pranimin e shqiptareve ne Turqi, ne kohen kur Jugosllavia dhe Turqia benin marreveshje per debimin e popullates muslimane nga Jugosllavia!
1230233
 
81 - 100 of 139 Posts
Top