SkyscraperCity banner

101 - 120 of 139 Posts

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Nje foto shume e vjeter, ku shihet Ura e Gurit dhe Xhamia "Burmali" e rrenuar ne vitin 1925 nga okupatoret serb!
1311459
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
Antena te vendosura nga Gjermanet ne kohen e Luftes II Boterore. Nuk e di se per cfare antena behet fjale!
1366482
 
101 - 120 of 139 Posts
Top