SkyscraperCity banner

121 - 139 of 139 Posts

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
7,434 Posts
^^
si asht kualiteti i ujit tani? A mund notohet ne te?
 

·
Registered
Joined
·
480 Posts
^^
si asht kualiteti i ujit tani? A mund notohet ne te?
Jo, tani eshte shume i ndotur. Ne nje emision per kete ceshtje nje ekspert tregonte se uji ishte teper i ndotur sa qe rekomandonte qe as peshqit te mos haen, as te mos ujiten tokat bujqesore me te.
Tani po fillon te ndertohet stacioni per filtrimin e ujerave te zeza me vlere prej 140 milion euro dhe pritet te perfundon ne vitin 2025. Pasi te perfundon ky projekt besoj se persero do te behet per not ^_^
 
121 - 139 of 139 Posts
Top