Rozumiem, że pionowanie kadru też odpuściłeś z braku czasu 
Nie podobają mi się ludzie w kadrze. Szczególnie ci obcięci lub przyklejeni do krawędzi.
Nie podobają mi się ludzie w kadrze. Szczególnie ci obcięci lub przyklejeni do krawędzi.
Nie chodziło mi tyle o perspektywę co o obrót zdjęcia. Ale ok, co pieprzenie to pieprzenieBo to street, a nie pieprzenie się z perpektywą!Wypoziomowałem do budynku, bo uznałem, że tak ciekawiej.
Napisałbyś, że uważasz, że zdjęcie jest do bani, nawet nie pisząc dlaczego i byłoby ok, ale co to za argument tamta okolica kojarzy Ci się z czymś innym? Może: tamta okolica jest kolorowa, a twoje zdjęcie czarnobiałe. Nie przekonuje mnie to. W ogole chyba jeśli coś jeszcze bede wrzucać to zaczna wszystkie prace "bez tytułu" nazywać.Akurat tamta okolica mi się z gąszczem w ogole nie kojarzy więc zdjęcie mnie nie przekonuje.
Huehue, na serio wolałbys zebym napisał do bani? :nuts:Napisałbyś, że uważasz, że zdjęcie jest do bani, nawet nie pisząc dlaczego i byłoby ok, ale co to za argument tamta okolica kojarzy Ci się z czymś innym? Może: tamta okolica jest kolorowa, a twoje zdjęcie czarnobiałe. Nie przekonuje mnie to. W ogole chyba jeśli coś jeszcze bede wrzucać to zaczna wszystkie prace "bez tytułu" nazywać.
Tak, bo wtedy miałbym pewność, że wrzucając 7 kierowałeś się estetyką, a nie układem gwiazd na niebie.Huehue, na serio wolałbys zebym napisał do bani? :nuts: