SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 256 Posts

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Incepe sa se miste piata imobiliara in tara. Semne sunt pana/din Galati:


Începe construcția unui mall de 100 mil. euro în Galați

09 mar 2011
Peste trei luni, un dezvoltator va porni construirea unui mall de 100 de milioane de euro în Galați, pe terenul fostei fabrici Trefo.

Compania To Do European, deținută de omul de afaceri italian Toscano Domenico a anunțat acum aproape doi ani că va construi pe fosta platformă Trefo din Galați 5.000 de locuinșe, dar și un centru comercial, valorea totală a întregului proiect ridicând-se la 400 de milioane de euro.

Deși inițial, centrul comercial avea termen de livrare pentru 2012, lucrările de construcție vor începe de-abia peste câteva luni. “Estimăm ca peste trei luni să ponim lucrările de construcție a noului centru comercial, iar din momentul demarării lucrăriloer, vor trece doi ani până la finalizare. Momentan suntem în discuții cu un hypermarket, pentru securizarea mallului. Finanțarea se va face din resurse proprii, iar investiția se ridică la 100 de milioane de euro ”, a declarat pentru Money.ro, Cătălin Atanasiu, directorul de vânzări al Italian Residence Agency, firma înființată în România pentru demararea proiectului.

Centrul commercial va avea o suprafață totală de 80.000 mp și o suprafață închiriabilă de 45.000 mp, o parcare subterană pe două niveluri cu 1.500 de locuri, un hypermarket și o galerie comercială la etaj. La ultimul nivel se vor regăsi șapte săli de cinema, restaureante, cazinouri, săli de fitness, dar și o clinică de chirurgie plastică.

Cât despre cele 5.000 de apartamente, doar 72 au fost construite până acum și care vor fi finalizate în totalitate luna viitoare. Deși prețurile sunt sub 1.000 euro/mp, gălățenii nu prea s-au înghesuit la cumpărat: puțin peste 20% dintre ele au și fost contractate. “Acum nici piața nu ne lasă ăsă construim. Decât să le facem și să nu le vindem, mai bine așteptăm, tocmai pentru a nu fi nevoiți să scădem prețul. Restul locuințelor le vom contrui în funcție de cerere”, ne-a mai declarat Atanasiu.
Sursa
 

·
Registered
Joined
·
2,209 Posts
^^

go galati,go!!! :cheers:

:banana::banana::banana:

in sfarsit un thread dedicat galatiului! sa speram ca o sa avem cu ce sa-l umplem :lol:

apropos, de mall-ul de la gara ce se mai aude? trebuia sa fie gata de vreo 2-3ani parca...
 

·
Registered
Joined
·
4,172 Posts
Ma bucur sa vad (in sfarsit) si un thread al Galatiului.

Începe construcția unui mall de 100 mil. euro în Galați (valorea totală a întregului proiect ridicând-se la 400 de milioane de euro)

Finanțarea se va face din resurse proprii ....

cât despre cele 5.000 de apartamente, doar 72 au fost construite până acum și care vor fi finalizate în totalitate luna viitoare.
Cam nerealist (grandoman) sa "arunci" cu asemenea cifre! Tipic latin .....
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Ca sa vedeti si voi de ce nu se misca lucrurile in GL/BR:

Autorităţile din Galaţi şi Brăila au ratat 200 de milioane de euro şi crearea a 10.000 de locuri de muncă din cauza orgoliilor politice

15 mar 2011

Zona metropolitană, blocată din cauza orgoliilor.
Peste 200 de milioane de euro puteau fi disponibili pentru construirea zonei metropolitane dacă edilii celor două oraşe s-ar fi înţeles. Lucrările la importantul proiect ar fi necesitat crearea a 10.000 de locuri de muncă.

Lansat cu mare fast pe 18 februarie 2007, proiectul zonei metropolitane dintre Brăila şi Galaţi a fost blocat de lăcomia autorităţilor. Asta pentru că reprezentanţii administraţiilor din Galaţi şi din Brăila au dorit să încaseze în exclusivitate la bugetul propriu toate taxele cuvenite zonei metropolitane. Conform proiectului municipiul Galaţi trebuia să facă investiţii pe un teren de 1.000 de hectare aparţinând judeţului Brăila.

Singura sansă
Criza financiară a secat resursele bugetare ale celor două administraţii şi în atari condiţii, primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae consideră că singura şansă pentru dezvolaterea oraşului pe care îl păstoreşte este zona metropolitană.


"Eu vă spun că avem nevoie de această zonă. Este singura noastră salvare. Din păcate trebuie să renunţăm la orgolii. Cei de la Brăila ne pun piedici de câţiva ani în legătură cu acest proiect", ne-a declarat Dumitru Nicolae.


De partea cealaltă a fileului, Bunea Stancu- preşedintele Consiliului Judeţului Brăila, spune că autorităţile brăilene sunt de acord cu realizarea acestor investiţii dar cu un singur amendament.


"Tot ce se investeşte acolo să fie al judeţului Brăila, blocurile să fie ale Brăilei, cei care se mută să aibă buletin de identitate de Brăila. Nu poţi face investiţii în alt judeţ şi să ai pretenţii să transformi acel teritoriu în terenul tău", ne-a declarat Bunea Stancu.


Ce s-a pierdut din această gâlceavă? Numărul muncitorilor implicaţi în acest proiect putea depăşi uşor 10.000.
Aproape 200 de milioane de euro, urma să fie pompaţi de UE până în 2012 pentru realizarea acestui proiect.


Cele trei obiective de infrastructură importante ale zonei metropolitane constau în ridicarea unor cartiere rezidenţiale pe terenul de 100 de hectare, aflat între Brăila şi Galaţi, realizarea unui aeroport şi a unui pod peste Dunăre în judeţul nostru, toate pînă în 2020.


În megalopolisul rămas la stadiul de vis frumos era prevăzut a fi construite şi sediile unor instituţii guvernamentale, drumuri europene, biblioteci, dar şi câteva mall-uri uriaşe. Zona metropolitană împreună cu cele două oraşe Galaţi şi Brăila ar fi urmat să constituie a doua aglomerare urbană din ţară, după Bucureşti, cu peste un milion de locuitori.
Sursa
 

·
Registered
Joined
·
4,172 Posts
^^Mai devreme sau mai tarziu, tot se va face aceasta arie metro, e absolut natural. Ce e, in schimb, exagerat, termenul de 2020 si toate proiectele la care se viseaza si care sunt scoase din sertare de fiecare data cand se apropie alegerile. La fel si cu "peste un milion de locuitori", cand ambele judete impreuna abia daca ajung la cifra respectiva, iar tendinta este tot de scadere .....
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Investitii chineze in SE: o uzina de tractoare si un terminal naval pentru exportul de vinuri

Joi, 18 Martie 2011

În Zona Liberă Galaţi vor fi asamblate tractoare chinezeşti marca "Hoyo". Zilele trecute, firma Goldex Industry SRL Codlea a semnat cu administraţia Zonei Libere Galaţi contractul pentru concesionarea unei suprafeţe de cinci hectare pentru o perioadă de 49 de ani, pe terenul respectiv urmând să fie construite halele unei secţii de asamblare a tractoarelor "Hoyo".

Redevenţa anuală este de 100.000 de euro. Firma Goldex Industry SRL Codlea, deţinută de Denisa Vasilescu, este asociată în cadrul Hoyo România cu compania chineză producătoare Hoyo - SHK Modern, care deţine 80% din acţiuni, restul participaţiilor aparţinând firmei braşovene. Firma din Codlea administrează deja o secţie de montaj a tractoarelor "Hoyo" la Râşnov , de unde anul trecut au fost livrate primele unităţi asamblate pentru piaţa românească. "Într-o primă fază va trebui să venim cu specialiştii, să vedem studiul geo, apoi să trecem la stabilirea proiectului, ridicarea construcţiei, după care urmează să avem acolo o secţie de montaj de diferite tipuri de tractoare marca «Hoyo», cu puteri de la 25 la 90 CP, pentru început", ne-a declarat Denisa Vasilescu. Unul din avantajele Galaţiului este crearea de noi locuri de muncă, dar deocamdată nu poate fi pronunţată o cifră exactă, pentru că piaţa va regla producţia.

"Fără locuri de muncă nu putem face nimic. La început vor fi mai puţine locuri de muncă, apoi vor fi mai multe. Piaţa va fi aceea care ne va dirija. Sperăm să demarăm în cât mai scurt timp, dar îmi este greu să dau o dată fixă. Săptămâna viitoare vor veni la Galaţi inginerii specialişti, ca să înceapă pregătirile. Suntem deja în mişcare", a mai precizat Vasilescu. Ţinta este atât desfacerea pe piaţa internă, dar şi pieţele din ţările de peste graniţa de la Prut.

La Brăila a fost ratat podul peste Dunăre :bash:

O investiţie chineză importantă în zona de sud-est a fost proiectul de construire a podului peste Dunăre din zona Brăila - Măcin, care ar fi conectat culoarele rutiere de transport din Brăila şi Galaţi de cele din Tulcea şi Constanţa. Proiectul a intrat în impas în momentul în care, în 2004, Guvernul de atunci a renunţat la un set de trei investiţii chinezeşti, podul peste Dunăre de la Brăila - Măcin, centura Bucureştiului şi un tronson de autostradă.

Terminal de vinuri

O altă investiţie chinezească care ar putea fi dezvoltată la Galaţi este înfiinţarea unui terminal pentru vinurile din România şi Republica Moldova. În China consumul de vin a crescut cu 50% în ultimul an şi se pune problema importurilor din Europa de Est. România e reprezentată pe piaţa chineză de podgoriile Jidvei şi Huşi. Marian Filimon, preşedintele PIMM şi a filialei locale a Asociaţiei de Prietenie România-China, a vizitat China şi spune că se intenţionează construirea unui terminal.
Sursa
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Cine investeşte un miliard de euro în Galaţi

Joi, 4 Aprilie 2011

Criza de la centrala nucleară de la Fukushima şi efectul pe care l-a avut în evoluţia politică din Germania, prin pierderea de către Uniunea Creştin-Democrată (CDU) a alegerilor în landurile Baden-Württemberg şi Rhenania-Palatinat, readuc în actualitate dezbaterile în legătură cu investiţiile în producţia de energie, la acest moment fiind în ascensiune, aşa cum o demonstrează evoluţiile din Germania, curentul de opinie ce se opune producţiei de energie în centrale nucleare.

În acest context, edilii Galaţiului se pot lăuda cu o investiţie importantă, de aproximativ 1 miliard de euro, în construirea unei termocentrale pe cărbune, derulată de grupul ENEL (Italia) în asociere cu Global International 2000 din Bucureşti.

În 2007, Global International 2000 din Bucureşti a concesionat în Zona Liberă Galaţi o suprafaţă de 36,5 ha în Zona Liberă Galaţi, pentru 49 de ani, cu posibilitatea de prelungire a concesiunii cu încă 24 de ani. Este cea mai mare suprafaţă concesionată într-o zonă liberă din România. Centrala va produce 800 Mw şi va funcţiona pe bază de cărbune adus din Ucraina.

Deşi aceasta presupune un consum zilnic de 200 tone de cărbune, impactul ei asupra mediului este minim prin adoptarea „Tehnologia pentru Cărbune Curat" (TCC), recunoscută pe plan mondial ca tehnologia cu cel mai redus impact asupra mediului. Termocentrala va utiliza „cazane ultrasupracritice", de presiune şi temperaturi ridicate, care permit îmbunătăţirea randamentului, reducerea substanţelor poluante şi minimalizarea costurilor de producţie. TCC implică şi folosirea de filtre sofisticate pentru captarea no-xelor, iar apa folosită este integral recuperată. Fluxul tehnologic principal este completat de un sistem de administrare a materiei prime, care asigură transportul şi depozitarea cărbunelui în condiţii de perfectă siguranţă din punctul de vedere al pro¬tecţiei mediului. Tehnologia include şi un sistem computerizat de monitorizare a întregului ciclu de producţie. Pentru viitor, ENEL ia în calcul şi o extindere a producţiei de energie electrică până la 2000 Mw, ceea ce ar face din ca termocentrala de la Galaţi să fie cea mai importantă capacitate de producţie din sud-estul Europei.

Controverse

Dincolo de aspectele pur tehnice, investiţia are parte şi de unele controverse, pentru că patronul Global International 2000, Boris Golovin, a fost ofiţer în Spetnatz, trupele speciale ale urmaşului serviciului de spionaj al armatei sovietice. Firma lui Golovin este un furnizor important de cărbune pentru centralele termice din România, Deva, Iaşi şi Suceava.

Echivalentă a unui reactor nuclear

În etapa de construire a centralei vor fi create peste 2.000 de locuri de muncă. Datorită gradului avansat de automatizare, în activitatea de producţie vor fi implicaţi numai 150 de energeticieni. La o producţie de 800 Mw, termocentrala de la Galaţi este comparabilă cu un reactor nuclear, în condiţiile în care, spre exemplu, în luna ianuarie, producţia celor două reactoare de la Cernavodă a fost de 1.001 Mw.

În acest context, a apărut şi la Galaţi o reacţie, dar evident, în contratimp! Asociaţia Judeţeană a Pescarilor Sportivi (AJPS) Galaţi, care a primit contractul de administrare a celor 8.247 ha ale Parcului Natural Lunca Joasă a Prutului a anunţat că se opune construirii termocentralei, care este în zona parcului. AJPS nu a dat avizul cerut de ENEL şi nici nu are de gând să o facă. „Asociaţia noastră, care este administratorul unei arii naturale protejate situate în vecinătatea Zonei Libere, nu şi-a dat avizul pentru construirea acestei termocentrale. Suntem de acord cu folosirea tuturor surselor de energie, care însă nu au un efect şi un impact negativ asupra mediului înconjurător. Din acest motiv nu am dat un răspuns pozitiv atunci când ni s-a solicitat acordul, atât din partea firmei italiene", a declarat preşedintele AJPS, psihologul Ion Ştefan.
Sursa
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Galati poate produce energie eoliana cat doua unitati de la Cernavoda

“Exista un potential dat de Dumnezeu judetului Galati aproape incredibil, si anume potentialul eolian. Au venit oamenii din Germania cu GPS-uri si au zis unde bate vantul si au nimerit la Beresti-Meria, la trei kilometri de casa mea si au plantat un stalp. A costat 60.000 de euro plantatul stalpului si masuratul vitezei vantului timp de un an. Au constatat ca vantul este aur nu fiindca este intens, ci fiindca e foarte constant“, a spus Petre Lificiu – seful ANRE.

Dl. Lificiu ne informeaza ca exista solicitari depuse de investitori pentru infiintarea parcurilor eoliene in judetul Galati si, daca toate aceste cereri s-ar materializa, acestea ar produce energie electrica cat doua unitati de la Cernavoda. “Puterea instalata activa acum in Romania e de 7.000 de megawati. Numai cererile de la Galati sunt cat doua unitati de la Cernavoda, 1.400, deci sunt practic 20% din total putere instalata, daca aceasta putere va porni in judetul Galati”, a mai spus presedintele ANRE.
Sursa

^^

Electrica vrea să cumpere turbine eoliene pentru un proiect în Galaţi, contract de 83 mil. euro

Electrica vrea să achiziţioneze turbine eoliene şi servicii de mentenanţă pentru un parc eolian în judeţul Galati.
Sursa
 

·
Student CFDP
Joined
·
536 Posts
Nem! Se joaca la Bucale. Cica nici Piatra Neamt nu ar mai corespunde criteriilor UCL. Sau poate e doar o scuza pt o reteta financiara cu bilete mult mai buna...:bash:
la piatra neamt o sa joace vaslui insa doar in preliminarii, pt ca nu indeplineste conditiile pt grupe, sper ca la bucuresti sa nu se joace cu tribunele goale ca urziceni.
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
55,428 Posts
Discussion Starter · #14 ·
Campionul mondial din electricitate vine după vânt românesc. Eoliene de 260 de milioane de euro lângă Galaţi
20 iul 2011

Investiţiilor de miliarde de euro din industria energiei eoliene din România li se vor adăuga alte 260 de milioane de euro în următorii doi ani. Un gigant energetic cu venituri de 66 de miliarde de euro va construi un parc eolian de 150 de MW în localitatea Pechea din judeţul Galaţi.

După ce câteva dintre cele mai mari companii energetice din lume au investit în eolienele din România, pe piaţa locală intră şi liderul mondial din energie electrică. Compania Electricite de France – EDF va construi, în parteneriat cu o companie grecească mult mai mică, un complex eolian de 150 de MW în localitatea Pechea de lângă Galaţi. Proiectul, denumit Centrala Electrică Eoliană Pechea-Rediu, a fost avizat luna trecută de către Agenţia de Reglementare în Energie.

Compania de proiect, deţinută în proporţie de 90% de EDF, se numeşte Galaţi Eol Sud, iar parcul eolian va necesita o investiţie de 267 de milioane de euro şi va fi finalizat în prima jumătate a anului 2013. Galaţi Eol Sud a fost înfiinţată acum doi ani de către EDF şi grecii de la Renewable Energy Technology&Development Energy and Technical Societes Anonyme şi nu a avut activitate până la începutul acestui an.

EDF este cea mai mare companie din lume din domeniul energiei electrice cu o prezenţă pe toate continentele, deservind 37 de milioane de oameni şi generând venituri de 66 de miliarde de euro.

Încă un proiect la Tulcea, de 45 de milioane de euro


Agenţia de Reglementare în Energie a mai avizat, tot luna trecută, un alt proiect eolian, de 35 de MW, denumit Baia 3, care va fi construit în localitatea Baia din judeţul Tulcea. Deşi mult mai mic, parcul eolian va fi finalizat mai târziu cu un an decât cel al francezilor de la EDF. Proprietarul este un offshore cipriot iar investiţia totală se estimează la 45 de milioane de euro.


Energia eoliană este domeniul care atrage, în ultimii ani, unele dintre cele mai mari investiţii din economia românească.

Estimările specialiştilor de la Ministerul Economiei arată că, până la sfârşitul lui 2011, în ţară vor fi instalaţi 1.000 de MW eolieni.

Dobrogea este zona în care mai multe companii energetice de top au anunțat investiții masive în eoliene. În această parte a țării sunt instalați deja 600 MW, iar alte câteva mii sunt în stadiul de execuție sau proiect.

Asociaţia pentru energie eoliană apreciază că în 2012 vor fi construite centrale cu o putere de 1.335 MW, iar în 2013 capacitatea de producţie va fi suplimentată cu încă 1.508 MW, astfel că în România va exista o capacitate de producţie din surse eoliene de 4.013 MW.

Printre investitorii în energia eoliană românească se numără giganţi europeni precum Enel, CEZ, Iberdrola, EDP, E.ON iar acum EDF.

La nivelul UE, capacitatea totală de producţie în turbine eoliene era la finele anului trecut de 84.074 MW.

Germania are cea mai mare capacitate de producţie de energie eoliană din UE, de 27.214 MW, conform datelor de la finele anului trecut, urmată de Spania, cu 20.676 MW, Italia (5.797 MW) şi Franţa (5.660 MW).

Construcţia unui MW eolian necesită o investiţie de 1,5 – 1,7 milioane de euro.
Sursa
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
care e faza cu groapa aia de pe faleza pana la urma? chiar e un tunel care trece pe sub dunare acolo? si daca da se poate folosi pe viitor daca e renovat?
ps: mai dati si voi updateuri ceva , nu cred ca in ditamai orasul nu se misca nimic :)
:) Funny! Nu-i niciun tunel. Groaapa aia se formeaza din cauza canalului colector din zona. E vechi(peste 100 de ani) si foarte uzat, au loc infiltratii si cum solul la Galati e foarte instabil (loess) se surpa terenul intr-o veselie. De fapt in foarte multe zone sunt probleme din cauza terenului si a hrubelor.
In oras se construieste non stop...numai ca nu se finalizeaza nimic :D. Momentan sunt doar gropi, foarte multe gropi, de la lucrarile ISPA pentru refacerea si extinderea retelei de apa si canal.
 

·
Registered
Joined
·
139 Posts
PROIECT ÎNDRĂZNEŢ Vrea să facă din balta Brateşului un lac de agrement după modelul Balatonului unguresc
http://www.adevarul.ro/locale/galat...nvestitie-afacere-lac-Brates_0_595140650.html
Lacul Brateş, un luciu de apă de peste 3.000 de hectare aflat chiar la marginea oraşului Galaţi, este pe cale să devină un paradis nautic. Ideea aparţine unui tânăr om de afaceri - Bogdan Lefter (38 ani) - care vrea să investească în zona lacului pentru a-şi satisface o pasiune mai veche: windsurfingul.

Până la Revoluţie, pe lacul Brateş funcţiona una dintre cele mai mari ferme piscicole din România. Peste 3000 de hectare de luciu de apă, de sub care se scoteau anual câteva mii de tone de peşte. Mai mult decât atât, la malul vestic al lacului funcţiona o plajă publică ce atrăgea în sezonul estival peste 1.000 de oameni pe zi. După 1989, însă, lucrurile au luat-o razna. Activitatea piscicolă a fost abandonată [...] iar plaja a fost lăsată de izbelişte.

De-abia după anul 2000 au apărut semne că lucrurile s-ar putea îndrepta, după ce complexul turistic de pe malul lacului - şi plaja aferentă - au reintrat în circuit. Chiar dacă tradiţia relaxării la malul lacului Brateş nu mai e ce a fost, există premize ca lucrurile să se schimbe în curând, ca urmare a proiectului pregătit de tânărul inginer gălăţean Bogdan Lefter.[...] Deşi pasiunea lui de bază este horticultura, spune că are un interes la fel de mare şi pentru sporturile nautice, în special pentru windsurfing. [...]

El ne-a mai spus că are în plan construirea unei baze nautice la lacul Brateş, special pentru winsurfing, dar şi pentru alte sporturi pe apă. „Locul este foarte potrivit pentru aşa ceva. Deocamdată sunt la faza pregătirii afacerii. Să văd cât costă echipamentele, cum mă înţeleg cu proprietarul lacului (N.R.: Agenţia Domeniilor Statului) şi ce facilităţi pot fi autorizate la construire în zonă. În principiu, n-ar trebuie să coste mai mult de 100.000 de euro", este de părere omul de afaceri.[...]

Autorităţile locale promit şi ele că vor sprijini proiectul lui Bogdan Lefter. „O să vedem despre ce este vorba, dar în principiu o astfel de iniţiativă nu poate decât să ne bucure. O să sprijinim cu tot ce putem proiectul", ne-a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului.
 

·
Brăileanism
Joined
·
1,523 Posts
Billa deschide supermarketuri în centrele comerciale Winmarkt din Galaţi

Reţeaua de supermarketuri Billa, care deţine 59 de magazine pe piaţa locală, va deschide alte două unităţi în centrele comerciale Winmarkt din Galaţi şi Piatra-Neamţ, deţinute de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD).

Magazinul din Piatra-Neamţ va fi deschis pe 14 decembrie şi va avea o suprafaţă de aproape 900 de metri pătraţi, în timp ce supermarketul din Galaţi va fi deschis la începutul anului viitor într-un spaţiu de 827 de metri pătraţi. Italienii deţin pe piaţa locală 15 centre comerciale de mici dimensiuni, pe structura fostelor magazine universale comuniste din centrul unor oraşe precum Brăila, Galaţi, Piatra-Neamţ, Vâlcea, Tulcea sau Ploieşti, cumpărate în prima parte a anului 2008.

"Prin acest nou acord, procesul de introducere a ofertei alimentare în centrele comerciale Winmarkt este aproape finalizat. Acest proces, început în anul 2009 ca o componentă importantă a strategiei companiei, a avut drept rezultat implementarea a câte unui operator de supermarketuri în zona centrală a 12 oraşe din reţeaua Winmarkt", a declarat Antonio Di Berardino, CEO al Winmarkt. Billa, companie cu afaceri de 272 mil. euro pe piaţa locală în 2010, a mai deschis în acest an patru magazine.
SURSA


-----------------------------------------
Astfel Galati devine al doilea oras din tara dupa Timisoara cu 3 supermarketuri Billa .
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Detalii despre Aria metropolitana Galati-Braila

Poate sa-mi spuna cineva unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre viitoarea Arie Metropolitana Galati-Braila ? ceva linkuri sau articole ? se vorbeste despre proiectul Ariei Metropolitane Galati-Braila. Unde se poate consulta acest proiect / Cine sunt responsabilii de proiect? In ce stadiu este acest proiect, acum ?
Va multumesc pentru orice informatie utila.:sad2:
 

·
Registered
Joined
·
380 Posts
Poate sa-mi spuna cineva unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre viitoarea Arie Metropolitana Galati-Braila ? ceva linkuri sau articole ? se vorbeste despre proiectul Ariei Metropolitane Galati-Braila. Unde se poate consulta acest proiect / Cine sunt responsabilii de proiect? In ce stadiu este acest proiect, acum ?
Va multumesc pentru orice informatie utila.:sad2:
Zona Metropolitana este in primul rand un proiect imobiliar , ti se pare ca in momentul de fata sunt foarte multe persoane doritoare sa isi achizitioneze o locuinta ? Toata lumea vinde acum , nu se pune problema de aceea proiectul este deocamdata in coma din cauza problemelor administrative dar mai ales din lipsa de investitii si interes .
 
1 - 20 of 256 Posts
Top