1,146 Posts
bu proje uydu haritasında Antep in neresinde kalıyor merak ediyorum. Umarım sehre yakın bir bölgededir , resimden etrafı cok bos görünüyor 
Evet Zirve Üniversitesi o üç kutu. Dediğiniz gibi çevresi yeşilendirilir umarım. Gaziantep'te birkaç ormanı saymazsak gerçekten yeşil sorunu var.
Şehrin güneybatısında kalıyor.
Uydudaki yeri : http://www.hangiokulnerede.com/zirve-universitesi
İlerde buralar Karataş ile birleşirse şehir inanılmaz büyümüş olacak.
Tesekkür ederimmert haklı arda
koskoca vietnam örneği var![]()
^^batıdan ya da dogudan bakmak bana ters geliyor. Nedeni ise bana göre ERZURUM batılasmaya dönük bir kenttir , MALATYA batılasmaya dönük bir kenttir , ELAZIG batıya dönük bir kenttir. GAZİANTEP batıya dönük bir kenttir ve her gecen gün gelişmektedirler. Cografi olarak dogu kenti denilse de zaten türkiye doguda bulunan bir ülkedir.. O yüzden dogu - batı ayrımcılıgına girmeyecegim o eskidendi ama yine de var ama dogu demek genel anlamda güneydogu da terörü destekleyenlerin yasadıgı kentleri azımsatıyor bana..
Ormanlık alan bakımından gaziantepte ormana karsıyım. Gaziantepi cok seviyorum. Bana göre gelecegin 5. büyük kenti olacak bir kent. Terör yok , sanayisi gelişmiş ve hızla büyüyor ama ormana karsıyım. Orman yapılsa ne olacak gelip yakacak itler ya da icerisine saklanacaklar..
En basiti ANTAKYA kentimizde terör yoktur , bdp ye bile oy cıkmaz fazla ama iskenderunda kac kere gelip askerimizi sehit etmediler mi ? o ilimiz ormanlık bir kent değil mi ? Bu yarın gaziantepte de olmayacagı ne malüm.. o yüzden ben karsıyım bu il de ormanlaraKeske bütün ülkemiz amazon ormanları gibi olsa hatta icinde aslanlar , kaplanlar olsa , nehirlerinde timsahlar , anakondalar olsa , kenya gibi brezilya gibi olsa ama malesef zor.. özellikle o bölgelerde ormanlık alanlar zor
Antakya il ismidir , demek istedigin hatay sanırım. O bölgeye gitmedim ama şunu açık ve net söylüyorum bugün iskenderun halkının oy oranı ortadadır bdp cok az oy alır. Ama ormanlardan sızan teröristler askeri birliklerimize rahatlıkla gelebiliyorlar. O yüzden söylediklerimin dün de arkasındaydım bugünde.^^
Antakya'nın etrafının ormanlık olduğunu bilmediğin belli, senin mantığınla o zaman Antakya'da da terör olmalı çünkü Antakya'da orman var..Antakya'da terör niye yok çünkü Kürt göçü olmamış buraya, İskenderun'da ise yoğun bir Kürt nüfus var sanayisinden dolayı baya bir göç almış, bu kadar basit, ormanla alakası yok, çok sığ bir düşünce yapın var, önce buraları gez gör ondan sonra fikir yürüt bence..