SkyscraperCity Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
ja u pidzami
Joined
·
897 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Bio sam sa zenom prosle nedelje u Londonu. Mislio sam da slike postavim samo u jednu temu na medjunarodnom forumu, ali me Vracar kritikovao sto postavljam slike samo tamo.

Za one koji tamo nisu bili ( moja gospodza je bila sada prvi put i odusevljena je...preko mere. Lako joj je kad je turista i trosi ...bolje da ne pominjem koliko...drugo je kad zivis i radis tamo) , dakle grad je skockan potpuno i predivan je. Uvek bio. Narod je ljubazan ( sto bi rek'o Crnjanski: bezrazlozno) i zaista je prijatno bazati i razgovarati sa ljudima.
Stil zivota je : ustanes, odes na voz/subway, radis, izadjes napolje na rucak, slusas muziku ili neku zabavu koje je grad pun, rucas, vratis se na posao, odes na happy hour, pijuckas sa drustvom iz firme, sacekas vreme za veceru, jedes u kafani, odes na train/subway i kuci na spavanje. Izlazak, kakav mi poznajemo, vikendom.

Odseli smo u Windsoru, u jednom courtu , 300 Eu/noc. Ne preporucujem.
U sredu je bio "Lady's day" u Askotu. 80 quid ufur i idiotski sesir. Imam par slika, ali mi je neprijatno da ih objavim...

Pokusavam da postavim slike bez glavnih glumaca, ali neke ne mogu da izbegnem, tako , ako vidite par figura da se ponavljaju, ignorisite nas.

Windsor, Savill Court.Westminster citySoho i Covent Garden
Indijski restoran Masala zone.
Toliko je ljuto, da sam se u momentu preznojio.
Njoj nista....
St Pauls to Shakespeare Globe via Millenium most.
Slike City-a, Gurkena i novijih visespratnica postavicu drugi put.
 

·
Registered
Joined
·
5,528 Posts
:applause: Bravo, reportaža do yaya što bi rekli neki. :eek:kay:

Eto vidiš kako malo kritike učini odličnu stvar! ;) :lol: Šteta bi da ovako dobre slike ostanu anonimne za forumaše srpskog podforuma.

Indijski restoran Masala zone.
Toliko je ljuto, da sam se u momentu preznojio.
Njoj nista....

Ja se takođe nenormalno znojim kad jedem indijsku ili tajlandsku hranu, ali nastavljam i dalje da je jedem, makar crk'o od ljutine. :lol:

Sa nestrpljenjem očekujem nastavak reportaže. :cheers:
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top