:applause:
No i co z tego zawsze musisz być tak nastawiony do każdej niemalże relacji z poza Warszawy. Już mi się nie chce czytać Twoich komentarzy bo za każdym razem piszesz prawie to samo. Ehh szkoda że tylko Piotrkowska ehh szkoda że to że tamto, ehh szkoda, że Warszawa to stolica Polski.blue_warsaw said:Eh szkoda ze to 90% tych zdjec to fotki tej Dlugiej i Wybrzeza...
LOLMIKI said:No i co z tego zawsze musisz być tak nastawiony do każdej niemalże relacji z poza Warszawy. Już mi się nie chce czytać Twoich komentarzy bo za każdym razem piszesz prawie to samo. Ehh szkoda że tylko Piotrkowska ehh szkoda że to że tamto, ehh szkoda, że Warszawa to stolica Polski.
No i jaki z tego morał.... że Gdańsk mi się podoba to napisałem że wygląda jak nie z Polski czysto i schludnie.blue_warsaw said:"Dokładnie fotka wygląda jak nie z Polski ;p."
MIKI odnosnie fotki Gdanska w threadzie Srodmiescie musi ozyc
Ale jak już się pojawi, to ma czym nas zaskoczyćoralB said:ps. a co tak ostatnio mało delfina_pl na forum widać ?
:tongue4:VoytekZ said:This city is hot! Its a place you take your girlfriend, fiancee, wife etc. She will [email protected]#$ you like never before. Gdańsk has sex appeal.