SkyscraperCity Forum banner

[GJILAN] Projekte të Ndryshme | Construction Projects

246293 Views 710 Replies 48 Participants Last post by  Art R.
8
Kompleksi Albanica - Gjilan.
Investitor: D&A Construction.
Punëkryesi: Caholli Group.

Projekti:

Punimet:See less See more
1 - 20 of 711 Posts
13
Kompleksi Bukuroshje e Gjilanit.
Investitor: D&A Construction.

Projekti:
Punimet:See less See more
 • Like
Reactions: 5
8
Kompleksi Plisi - Gjilan.
Investitor: Plisi Group.

Projekti:


Punimet:See less See more
Keto dy te parat s'po duken keq, po ky "Plisi" kitsch pertej kitschi.
 • Like
Reactions: 2
hahahaha plisat…tash veq edhe do apong i duhen kti objekti… dhe ska ma me ta :):):)
 • Like
Reactions: 1
3
Objekti i ri i gjykates - Gjilan.

See less See more
 • Like
Reactions: 3
5
RESIDENCA "PLANET" GJILAN.

See less See more
 • Like
Reactions: 4
2
Objekti HIDROMORAVA - Gjilan.See less See more
 • Like
Reactions: 3
5
Përfundimi i Kompleksit Banesor "Fitorja".

windows 7 screenshot

See less See more
 • Like
Reactions: 1
10
Kompleksi Banesor "Arsa".

Projekti:Punimet:

See less See more
 • Like
Reactions: 2
2
Kompleksi Banesor nga Ceni Com sh.p.k .See less See more
 • Like
Reactions: 1
3
Punimet në Kompleksi Banesor "Albanica".

See less See more
 • Like
Reactions: 1
Keto dy te parat s'po duken keq, po ky "Plisi" kitsch pertej kitschi.
Edhe me kitch duket 'Harku i Triumfit' aka Albanica ne projekt-ndertimin e pare :picard:

^Gjithsesi bravo Gjilani, shof qe qytetet e tjera ne Kosove pervec Prishtines po zhvillohen shume here me mire sec ndodhi ne Shqiperi pervec Tiranes. Zhvillimi ekonomik eshte shume me i barabarte.
3
Punimet në Kompleksin Banesor "Arsa".

See less See more
 • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 711 Posts
Top