No i jak mega liści z niego pewnie spada. Pewnie dobrą przyczepkę by się nazbierało.
I tak leży na ulicy i się marnuje zamiast jakiś brykiet z tego zrobić i mieszkanie ogrzaćNo i jak mega liści z niego pewnie spada. Pewnie dobrą przyczepkę by się nazbierało.
Wow 🤩 to ja musze osobiście z tej okazji podziękować i życzę Tobie ESTE oraz Wszystkim Czytelnikom tego forum Wesołych Świat 🎄🎅🏻🎁1748_Autobusy i Tramwaje_LXVI
Zestaw tramwjowy pod choinkę!
1748_1
Do grzecznych dzieci Mikołaj przyjeżdża tramwajem
![]()
1748_2
Helmut i Pesa. Randka na torach
![]()
1748_3
Świąteczny pośpiech
![]()
1748_4
Gorzowskie tramwaje znały wynik meczu Francja - Polska już 1.12!
![]()
1748_5
Wspomnienie lata
![]()
1748_6
Analogowe czasy. Analogowe trawaje
![]()
Dzięki - osoby deklarujące sympatię dla Gorzowa to wyjątkowa rzadkość więc tym bardziej dziękujęWow 🤩 to ja musze osobiście z tej okazji podziękować i życzę Tobie ESTE oraz Wszystkim Czytelnikom tego forum Wesołych Świat 🎄🎅🏻🎁
Muszę sprostować1749_ul. Folwarczna_V
Na przekór pogodzie i kalendarzowi - lato na ul. Folwarcznej, którą kiedyś omyłkowo "sprzedawałem" jako Stalową
I jak rozumiem jest to pierwszy krok do wyasfaltowania tej dróżki, a w konsekwencji wycinki drzew tak jak to sobie wymarzył deweloper. No bo jak to tak - po Alei Luksemburskiej w błocie?Muszę sprostowaćDo 3 razy sztuka. Od niedawna jest to Aleja Luksemburska. Musi być prestiż przy nowym osiedlu, kto by chciał mieszkać przy Folwarcznej?
Na razie ścieżkę zapisano w planie jako "zieleń urządzoną" z takim m.in zapisem:Wygląda na to, że ta droga będzie pełnić rolę mini obwodnicy os. Europejskiego, tak aby przejazd z ul. Dobrej do ul. Słowiańskiej nie odbywał się przez nowopowstające osiedle domów jednorodzinnych.
Kiedy marzyłeś od dziecka o rajdzie Paryż Dakar ale Hołowczyc nie odpuszcza1749_3 Kiedy powiedzą, że masz pracować tak żeby się aż kurzyło![]()
Jakiej pary? Epoka krzemienia i huby to bardziej realny scenariuszJeśli ludzkość się cofnie do epoki pary to takie drogi dla powozów będą jak znalazł.