17
Witam. Przedstawię Wam małą prezentacje o Gorzowie, bo tak jakoś zauważyłem, że ludzie trochę mało o inwestycjach w naszym mieście piszą. Pełen podziwu dla Waszych miast postanowiłem dodać par rzeczy od siebie a później już na bieżąco dodawać ciekawostki
Zacznę może od przystani wioślarskiej naszego AWF. Przystań ta spaliła się, a teraz kosztem 10 mln złotych zostanie odbudowana, i to jak odbudowana... na razie tylko 3 wizualizacje, a jutro porobię parę zdjęć
A teraz biblioteka wojewódzka, pnie się w górę. Kosz to ok 40 mln zł. Jesteśmy również pełni uznania dla firmy SKANSKA, z Wrocławia, która realizuje projekt bardzo konsekwentnie mimo bardzo trudnego podłoża! Poniżej wizualizacje i jakieś fotki
I fotki...
A teraz Galeria ASKANA. Dość duża Galeria, ciekawa architektonicznie, mimo wszystko. I znowu parę wizualek a potem fotki. Wieża i kapliczka to pozostałość po zakładach mięsnych. Jest to zabytek, który zostanie wkomponowany w całość....
www.galeria-askana.pl .
I fotki...
Q Hotel i Południowa część ASKANY. Drogi również w budowie, ale partiami bo inaczej miasto już by nie wytrzymało...ale o tym później.
A tutaj zachodnia część, i drogą miejska w stronę Szczecina, również czeka na przebudowę od przyszłego miesiąca [sic!]
Ok to na razie tyle bo się śpieszę

Później dorzucę fotki z innych inwestycji.
I mam nadzieje, że za lat parę cała Polska będzie cieszyła się ze swojego wyglądu a nie tylko poszczególne miasta.
Pozdrawiam