Ciekawy budynek SP.
To z kolei wychyłka w Dzieci Wrzesińskich:nuts: Nieee,już nie mam więcej pytań :lol:
No tak ... równowaga musi być, więc czekam cierpliwieSacrum będzie - teraz odrobina profanum
^^Fajna, modernistyczna zabudowa na Borowskiegokay:,
Parku Słowiańskiego (do którego mam najbliżej) nie robiłem jeszcze w jakiejś zwartej formie - więc chyba dopiero na wiosnęŁadne te gorzowskie parki.
Czy możesz pokazać jakąś serię parkową ? Coś z okolic Słowianki - lub według własnego uznania ?
No co Ty ?? Żartujesz sobie ?Parku Słowiańskiego (do którego mam najblizej) nie wrzucałem jeszcze w jakiejś w jakiejś zwartej formie - więc chyba dopiero na wiosnę
Z Parku Słowiańskiego mam tylko pojedyncze, przypadkowe zdjęcia - jakoś nigdy nie mam po drodze - ale się poprawię.No co Ty ?? Żartujesz sobie ?
Dlaczego nie możesz/nie chcesz wrzucić parku/ów ?
Tak ładnie idzie Ci Gorzów - kontynuuj proszę :rock:.
Czekam na odzew.
No - bo ja patrzę :rock:Z Parku Slowiańskiego mam tylko pojedyńcze, przypadkowe zdjęcia - jakoś nigdy nie mam po drodze - ale się poprawię.
No przecież widzę. Czytam przecież. No i patrzę - jasne !? :lol:A odnośniki do innych parków w poprzednim poście
Wiadomo, że miasta, to nie tylko reprezentacyjne budowle ... a park, to ... parkChwilowo nie będzie reprezentacyjnych budowli, parków, rzek i bulwarów.
Tylko kilka promieni słońca na Os. Staszica.
http://imageshack.us/a/img197/6947/n10x.jpg
Wyjąłeś mi to z ust Panie Janie.Super zdjęcie, szkoda tylko, że nie skorzystałeś ze statywu, bo trochę za wysokie ISO i ci zaszumiało![]()
ul. Matejki
![]()
![]()