Fajny pomysł. Tak zrobiono w Legnicy ze wzgórzem zamkowym i teraz widać zamek
Ostatnia wrzutka baaaardzo ciekawa
Te drzewa powinny być wycięte a w ich miejsce posiać trawę i inne mniejsze roślinki , a tak gałęzie zasłaniają widok ze wzgórza
Fajny pomysł. Tak zrobiono w Legnicy ze wzgórzem zamkowym i teraz widać zamekPanorama z tego miejsca BYŁABY genialna.
Moja następna inwestycja fotograficzna - coś ze stałym i jasnym światłem. Świetna sprawa.
Nikkor 35 mm 1.8. Fajne szkiełko.Moja następna inwestycja fotograficzna - coś ze stałym i jasnym światłem. Świetna sprawa.
Tutaj akurat SMC Takumar 50 1.4 (na 5D)Moja następna inwestycja fotograficzna - coś ze stałym i jasnym światłem. Świetna sprawa.
Każdy pretekst jest dobry żeby pozbyć się reliktów przeszłosci, na dodatek bardzo sensownych i przydatnych. Gorzej z koszeniem trawników i przycinaniem samosiejek - to przerasta słuzby miejskiePiszesz, że ma zastać tylko wewnętrzny chodnik, czyli będą poszerzać jezdnie ?
Najwyraźniej żaden z włodarzy miasta nie mieszka w okolicy. Absurdalna decyzjaZamiast naprawy władze zapowiedziały mieszkańcom faktyczną likwidację Alejek- wyciete zostaną aleje drzew przy drogach.
^^http://i1343.photobucket.com/albums...siedlestaszica/D_2013-05_0238_zpsc279bca2.jpg
Pięknie się prezentuje ta aleja w zieleni.
Służby miejskie dzielnie walczą z zielenią uporządkowaną tam gdzie sadzili ją jeszcze Niemcy. Dzielnie wycinają całe szpalery, więc środków na walkę z przypadkowymi samosiejkami już brak.Przyznam ci się szczerze, że samosiejki też mnie wkurzają, ale są chyba jakieś miejski odpowiedzialne za zieleń i jej utrzymanie ?
Prezydent mieszka w podgorzowskiej wsi - ale jakby kto pytał to oficjalnie zameldowany jest w mieszkanku w mieście.Najwyraźniej żaden z włodarzy miasta nie mieszka w okolicy. Absurdalna decyzjahno:
Jakieś plany autostrady Sportowa-WUFT ?Zamiast naprawy władze zapowiedziały mieszkańcom faktyczną likwidację Alejek- wyciete zostaną aleje drzew przy drogach.
Pretekstem ma być remont nawierzchni i przebudowa układu drogowego
To prawdopodobnie będzie część pasa startowego gorzowskiego lotniska.Jakieś plany autostrady Sportowa-WUFT ?![]()
Początek "modernizacji ul. Matejki już był przy okazji budowy Kauflandu. Z podobnym skutkiemJakieś plany autostrady Sportowa-WUFT ?
Poszło w zapomnienie ogołocenie Chrobrego z klonów kulistych...Do kompletu brakuje "modernizacji" Matejki...
Trzeba się spieszyć zanim wszystkim obrzydnie i zaczną tęsknić za bieląAch, pozwalasz nacieszyć oczy świeżą zieleniąkay:.