Zajrzałem "GSV prawdę ci powie",fakt,Kaufland nielicho przyparł się do ulicy :nuts:,ale widać że ruszyło go sumienie i zasadził tuje,tradycyjne polskie drzewa przyuliczne :lol:
Zajrzałem "GSV prawdę ci powie",fakt,Kaufland nielicho przyparł się do ulicy :nuts:,ale widać że ruszyło go sumienie i zasadził tuje,tradycyjne polskie drzewa przyuliczne :lol:Początek "modernizacji ul. Matejki już był przy okazji budowy Kauflandu. Z podobnym skutkiem
Na pierwsze koszenie są pieniądze - brakuje dopiero na drugie:lol:Wow.. trawę kosili !![]()
Wysłałen na privNiestety w Gorzowie nie ma mnie więc nie mam jak wrzucać (a konkretniej robić) jakiekolwiek zdjęcia..
Ale jest światełko w tunelu - możliwe że za półtora miesiąca kupię lustrzankę, więc na wakacje coś bym pośmigał
Jakim Ty sprzętem robisz zdjęcia? (body) Ja planuję Canona 700D, jednak zobaczymy jak to będzie...
^^I to by było na tyle moich zdjęć...
W tym wątku. Postanowiłem bowiem załozyć osobny - autorski wątek o Gorzowie (ten jest i był otwarty).
^^Oprócz mnie nikt nie kwapi się do wrzucania zdjęć więc żeby Teraz Gorzów nie zniknął w odmetach internetu będę zamieszczał tutaj zdjęcia znalezione na innych stronach.
^^Wszystkim odwiedzającym i komentujacym dziękuję i zapraszam do nowego wątku - JUŻ WKRÓTCE.[/B]