@JloKyM, търговската част на този комплекс ми напомня на рендерите на Paradise Center... :cheers1:
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Задръж си подбни коентари! Това, че инвестицията е турска не я прави по-малко инвестицитя.А джамия няма ли да боднат?...
На мен ми се струва, че този булевард и сега издиша, не знам как го мислят това да го товарят още, преди да го разширят или да направят траншейно транзитно преминаване (което както стана ясно в момента е в девета глуха).Моля професионалистите урбанисти да коментират как би се отразило според тях турския проект на амбициите на общината за създаването на вторичен център при Хит. Има ли потенциал кварталът/районът за създаването на два такива центъра, а защо не и след време Малинов да се развие не просто като трасе за транзитно преминаване, ами и да се натовари също с обслужващи функции (имам предвид зоните покрай него)? На мен ми се струва,че разстоянието е доста сериозно за пешеходна достъпност.